Jag har i flera år vart den rytteren som vill, som kan, som ska. Är jag fortfarande samma ryttare som då? Jag vet helt ärligt inte.

Jag känner ingen glädje i det där hopp passet där hästen inte går där jag vill och vi bara jobbar linjer och tränar hårt för att hästen ska lyssna. Jag tycker inte ett hårt dressyr pass med mål att hästen ska gå en korrekt skänkelvikning i båda varven är kul längre.

Jag har tappat intresset för det där hårda jobbet som krävs för att kunna komma ut och tävla. Den där glädjen när man äntligen klarar bakdelsvändningen efter 10 försök. Den finns inte där längre trots att det kanske är det jag vill.

Jag har tagit ett tungt beslut och det är att jag rider på hobbynivå. Vi får se om mitt intresse växer igen men som det känns just nu är det omöjligt för mig. Jag vet att det inte är det men det känns så. Idag red vi ut och det är det jag tycker är kul. Jag trivs i stallet och det är där jag hör hemma men mitt intresse för att tävla och hoppa högt, rida svåra dressyr program och rida en hel fälttävlansbana är inte där. Det finns inte längre. Jag tänker stanna på hobby nivå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var ett tag sedan. Egentligen har jag tänkt lägga ner bloggandet men nu har jag en så grym idé på vad jag ska göra med den. Jag och Krumelur har bytt inriktning HELT. Vi satsar på dressyr. Ska bli sjukt kul att de hur långt vi kan gå. Självklart hoppar vi också men tävlingarna kommer vara dressyr. Vi kanske startar en hopptävling ibland men det är dressyr vi satsar på. Ska bli så sjukt kul.

Men, jag känner att jag vill ha något nytt. Jag ska alltså skapa en ny blogg, här på nouw då jag är nöjd med denhär portalen. Jag länkar den här i ett nytt inlägg sen.

Hoppas ni vill följa min och Krumelurs resa trots lite ändringar!

Likes

Comments

Vad som har hänt med uppdateringen vet jag inte, jag har bara inte haft lust antar jag. Det har inte händ så mycket sen sist. Krumelur har vaccinerats så vilade lite förra veckan. Jag har bytt skola. Ja, annars har det inte hänt så mycket.

Imorrn & på Söndag ska vi ner till ridhuset för att få två ordentliga pass, ett dressyr och ett hoppning gissar jag på. Sen drar dressyrträningarna igång snart igen. Ska bli så kul, Annika är helt klart bästa tränaren jag tränat för.

  • 101 Readers

Likes

Comments