Hanna - Allmänt, Hanna - Hästar/Ridpass, Hanna - Vardag

Hejsan allihopa jag igen H alltså ahaha ää jag tänkte börja lite smått igen men inte så mkt för jag hinner inte för jag håller på att flytta så har ej ngn tid men...är super glad för vi har flyttat till en gård nu och sådär och jag har ju ingen häst MEN... GÅRD+MASSA MARK+STALL=..........Hoppas ni förstår vad det ska stå där men jag kan ge er en ledtråd det börjar på H och slutar på äst om ni tror ni har gissat rätt skriv nere i kommentarerna (>‿◠)✌


Skriv gärna om det finns ngn bra sida eller så där man kan kolla på hästar som e till salu vet typ bara hästnet och typ två till eller ngt haha så det kan ni också skriva i kommentarerna👼🏼för vi kollar runt på lite hästar och så eller JAG kollar runt och mamma o pappa säger " ja den värkar ju rätt bra...." asså aa hopas ni förstår(>‿◠)✌puss på er❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sofie - Hästar/Ridpass, Sofie - Allmänt

Hej på er!!
Är verkligen jätte ledsen för den dåliga uppdateringen som har varit nu det sista, har inte haft någon motivation över huvud taget, men nu ska jag försöka komma igång igen!

Idag har det iallafall hänt lite saker. Jag har haft utvecklingssamtal med min mentor och ridit. Börjar skolan på onsdag men då är det bara typ brännboll tror jag, så lektionerna börjar först på torsdag!
Ridningen gick sådär... Jag fick Bernie som är en 6 årig d-ponny valack, en ponny jag red väldigt mycket innan. Vi hade banhoppning och det fick sådär... Uppvärmingen gick bra, han va lite seg bara, men hoppningen är jag inte så nöjd med. Första och andra gick bra, men mot trean och fyran vet jag inte vad som hände! Han lyssnade inte på mig för fem öre, va skit seg och ville inte vånda in mot hindret.. Så jag är inte så nöjd...

Tänkte dra veckans planer också!
Tisdag: Städa och fixa inför skolstarten
Onsdag: Skolan börjar, ugh...
Torsdag: Skola + Kanske fotbolls träning, beror på hur mitt ben känns, har typ fått en smäll eller något för det är svullet och för svinont!!
Fredag: Inget planerat
Lördag: Tror att min kusin kommer hit
Söndag: inget planerat

Detta var resten av min vecka, ses mer imorgon!

Bernie!

Sofie

Likes

Comments

Ida - Vardag

Hej nu ligger jag i soffan och vilar. Igår så spelade jag fotbollscup hela dan och vi kom 3. Så jag är väldigt glad över det. Och halv 10 idag så skulle jag vara i stallet och rida för jag har hjälp till på ridlekis. Och om en och en halv timma ska jag ha fotbollsmatch. Och sen har jag fullt upp hela veckan. Så jag kommer inte kunna uppdatera så mycket veckan som kommer för skolan börjar ju också. Men nu tänkte jag säga hej då för jag måste byta om till matchen för vi ska samlas hel och jag åker kvart i 12.

🎀ida🎀

Likes

Comments

Sofie - Allmänt

Hej på er!
Jag har inte varit aktiv över huvud taget på typ 1,5 vecka vilket ni kanske märkt... Anledningen då?
Jo det är såhär att den 4 augusti åkte jag ner till Helsingborg med vårat lag ( fotboll ) för att spela ekslils cupen. Där kom vi till D-slutspel och åkte sedan ut på straffar. Under lördagens första match blev jag tacklad under ett försvar så jag ramlade bakåt och tog emot med min hand, smart? Inte direkt.. Men spelade andra matchen men nästan samma sak hände under denna matchen så jag fick gå av planen av smärta... Och det blev inte bättre utan bara sämre så under söndagen åkte jag in till akuten. Det visade sig vara ett Komprissionsbrott tror jag det heter Hahaha. Men den är nu mycket bättre!!
Och sedan måndagen efter åkte vi till Bornholm för att vara där en vecka, och vi kom hem sent igår kväll. Där hade vi det sååå bra, Bornholm är helt underbart! Det har varit soligt och varmt och vi har badat jätte mycket, det har helt enkelt varit perfekt!
Så detta var liten uppdatering från min sida så vet ni lite vad som har hänt här!!

Sofie

Likes

Comments

Hanna - Hästar/Ridpass

Hejsan allihopa tänkte göra en Hiss eller diss så kommentera nedan så AA vi köööör💖🦄skälv dissar jag för jag tycker ej om det hihihi🦄💖

Denna vojlock går att köpa på WWW.sadlar.se

Och modellen heter vojlock spirit dressyr full och kostar 399kr


Ni får ha det bäst så hörs vi
Hanna💖🦄

Likes

Comments

Jag tar en paus från detta för inget hör funkar just nu så jag kommer tillbaks nör allt är bra❤️

Hanna

Likes

Comments

Ida - Allmänt

Hej på er nu sitter jag och äter frukost😂… jag har inte hunnit och blogga dom senaste dagarna men så blir det ibland. Imorgon åker jag och Sofie till Bornholm och jag längtar jätte mycket. Men det blev bara bytte litet inlägg men det kommer ett till efter frukosten.

Ida

Likes

Comments

Ida - Tankar/Åsikter

Hej tänkte göre en lyx vs budget det handlar om 2 pannband från Hööks och Psofsweden jag tar budget det smokingen från hööks för jag tycker det är finare. Men det är min åsikter skriv vad ni tycker

Likes

Comments

Ida - Allmänt, Övrigt

Hej igen vill bara medela att Sofie är ju på fotbolls läger så hon kommer antagligen inte att kunna uppdatera så bra och sen på måndag Morgon så åker vi till Bornholm ju så att vi kommer att fixa några tidsinställda men vi kommer inte uppdatera bra. Och vi kan ju inte skriva där för då blir det ju dyrt eftersom vi är i ett annat land.

🎀ida🎀

Likes

Comments