Allmänt

Vi kunde inte slita oss från Suits igår, det var så spännande. Så tv:n stängdes inte av förnst 23.30, och då hade Stella hunnit vakna till. Men hon somnade så fort det blev mörkt igen, tack och lov! Blev sedan väckt av att hunden ville gå ut, vilket aldrig händer om han inte är akut bajsnödig. Så mitt i natten fick jag klä på mig kläderna och smita ut, då var man inte glad. Vi somnade iallafall om och Stella vaknade för morgonen 06.30, och då låg vi kvar i sängen och mös framför Helen Torsgårdens nya vlogg. Stella älskar att mysa i sängen en bra stund på morgonen, hon brukar aldrig vilja gå upp direkt (tacksam morsa som är segatartad).

Nu har jag knäppt igång kaffebryggaren, och ska få i oss båda lite frukost. Om lite mer än en timma ska vi gå mot församlingshemmet. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Gillar

Kommentarer

- Jag blir ångestfylld av att vakna upp och se soffan alldeles rörig. Jag puffar typ alltid kuddarna och lägger iordning den innan jag går och lägger mig för natten haha.. annars känns det som att jag vaknar upp till kaos. Är jag den enda?

- Jag gillar att tvätta. Älskar att se tvätthögen minska för varje maskin hehe. Missförstå mig inte, hatar att hänga och plocka in tvätt. Men det är balsam för själen att just tvätta.

- Jag är extremt högerhänt. Alltså kan inte ens skriva mitt namn på ett papper med vänster hand, det ser ut som en tvåårings handstil. Eller nej, en tvååring skulle troligtvis skriva sin namnteckning bättre.

- Jag somnar alltid på mage på natten. Kan somna på rygg/sidan i soffan eller i sängen på dagtid. Men inför natten måste jag alltid somna på mage med båda händerna under kudden. Det var så jobbigt i slutet av min graviditet när det inte gick att sova så.

- Jag är introvert. Hämtar bäst energi när jag är ensam, blir trött av att kallprata, föredrar små tillställningar som är mer intima, är vid folksamlingar alltid orolig för vad folk (jag ej känner) ska tycka/tänka om mig. Listan fortsätter.


Gillar

Kommentarer

Varför swishar helgerna förbi så fort? Hinner fasiken inte med.

Fredagen började på fika på Espresso House med Linda och Sofie och våra bebisar. Vi skulle ha gått en promenad men vädret lockade inte riktigt. På kvällen bjöd mamma och dem oss på tacos och sen tog vi en promenad hem. Igår fick jag lite egentid medans R var ute på en promenad med en bekant, hann både med en powernap och att BUS:a mig. Helt fantastiskt kändes det, man märker hur mycket man uppskattar det lilla när man blir förälder. Och idag har jag träffat Sofie och Emma en stund på eftermiddagen, vi fikade och pratade strunt en stund hemma hos Emma. Vid 17 kom pappa hem till oss och så bjöd vi honom på hemmagjord pizza. Han drog runt 19.30 och Stella somnade som en stock, och vi andra har lagt oss i soffan för lite slökollande av Suits. Är helt besatt av den där serien!

Imorgon börjar min distanskurs, och så ska Stella och jag gå på babycafé i vanlig ordning. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Gillar

Kommentarer