Hej

Idag är det ännu en slö dag. Jag vaknade kl. 11.30 och sen var det bara att fixa iordning sig för att dra till stan. Vi åkte ner och köpte lite godis för de är ju ändå lördag.  Nu så gör vi inte så mycket. Jag kollar på sommar med släkten och har ansiktsmask på mig. På måndag kommer ett litet intressant inlägg. Jag ska nämligen till frisören men jag har ingen aning om vad jag ska göra. Vi ska kolla lite vad dom vill göra med mitt hår. 

Men det var allt för idag, har inte så mycket mer att skriva eftersom det har varit en slö dag. Men vi hörs imorgon! 

PÖSS<<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej 

I detta inlägget kan ni läsa om när jag fick min första cross och mycket mer.

Till och börja med för er som inte vet vad en cross är så är det som en motorcykel fast smalare och du kör "träng " med den. Jag har kört cross i ca. 3-4 år. Jag vet inte så mycket om dom men lär mig fortfarande och tycker det är jävligt roligt att åka. Min första cross var nån från Kina som jag växte ur ganska snabbt. Sen fick jag en Honda. Och hondan var första gången då det fanns med växel. Nu har jag typ växt ur min honda också så nu kör jag pappas gamla 125:a som är en yamaha. 

Min bror var den som började åka först sen kommer jag inte ihåg om det var jag eller pappa som börja åka sen. Men ca.1 år efter min bror hade fått sin cross så fick jag min första cross. Sen dess har jag kört cross. Min andra cross (hondan) fick jag år 2015.

Det var väl allt för denna gången. Vi hörs imorgon !

PÖSS<<33

Likes

Comments

​Hej

Idag har jag och familj varit i Göteborg. Vi gick på Historiska museet och sedan åkte vi och fika. Jag tog en blåbärspaj och en varm choklad. Det har varit en ganska lugn dag idag och nu ska vi bara vara. 

Ikväll ska vi se på whalgrens värld och bara mysa. 

Vi hörs imorgon!!

PÖSS<<33

Likes

Comments

​Hej 

Idag är det alla hjärtans dag. Jag har inte gjort så mycket speciellt idag. Det är onsdag så jag har varit på ridskolan. 

Det som har hänt idag är väl att jag hade ridskolan sen åkte jag till farmor en stund. Senare har vi ätit pizza och semlor. Snart ska vi ut och åka en stund för att se vad som händer i stan lite. 

Jag hoppas ni har det gött och tar vara på dom nära och kära ni har.

Jag har inte planerat så mycket för detta inlägget och höll nästan på att glömma att jag skulle blogga.

Idag på ridskolan så travade vi väldigt mycket och över hinder. Sebastian (hästen jag hade) var lite trög och ville inte direkt trava över hindrerna  så därför gick han över.

Ne mer hade jag inte att skriva om. Imorgon tänkte vi att vi kanske skulle hitta på nått så vi får väl se vad jag bloggar om imorgon.

Hörs imorgon!!

PÖSS<<33

Likes

Comments

Hej

Idag är den stora dagen då jag har fått mina första glasögon. Det känns jättekonstigt fortfarande och jag har lite ont i huvudet, men det går snart över. Det känns jätte konstigt när man går. Det känns som att marken är uppe vid knäna,så varje gång jag kliver ut ur bilen så snubblar jag alltid.

Men idag är det också fettisdagen. Jag åt en chokladsemla som jag delade med mamma, som dessutom var skitgod!! Har ni ätit semlor än ??

Imorgon kommer ett inlägg om ridskolan och massa kärlek eftersom det är alla hjärtans dag!!<<33

PÖSS<<33

Likes

Comments

Hej

Nu kommer ett inlägg som min mamma ska få skriva helt själv!!

Annika Pettersson de är jag,Heidis mamma!

Sjukt att man nu sitter här med en tonåring bredvid sig som dess utom har växt om mig på längden.

Heidi är mitt första barn och jag blev gravid när jag gick sista året på gymnasiet, jag ville ha barn tidigt så var ganska planerat (tyckte man då) man hade väl inte riktigt växt till sig men shit vad man ändras när man blir förälder man blir ansvarsfull och jag kan säga så här 13 år senare att jag är ganska nöjd med mitt beslut, att bli förälder ändå var ett ganska bra beslut! Vi är mer som vänner än som mor och dotter <3

Vem är då jag, hmmm... Heidi skulle säga träningsnarkoman vilket jag inte kan neka till! Tränar minst sex dagar i veckan, styrketräning. När våren kommer ska jag försöka komma igång med mer promenader och hoppas på att få med vår lilla Viggo och kanske till och med Heidi!? Har fått lite dille på att göra smoothie också, finns så mycket man kan mixa ihop och gott till mellanmål eller frukost!

Idag har ju jag och Heidi varit på kurorten mösseberg och fått ansiktsbehandling och badat ute så skönt och verkligen något man borde unna sig oftare , synd att det ska vara så dyrt bara. Efteråt gick vi till nya resturangen här i Falköping, Ströget.


Heidi: Visst borde hon starta en blogg själv!! Detta var allt från min mamma och mig. Vi får se vem som skriver nästa inlägg.

Hörs imorgon.

PÖSS<<33


Likes

Comments

​Hej

​Idag har varit en sån där seg söndag. Halva min familj ligger i typ magsjuka. Jag har luggigt i min säng hela dagen och kollat på twilight. Jag har verkligen fastnat för den filmen. Jag har kollat på 1:an och 2:an och dom är SSSÅÅÅÅ bra!!

Imorgon kommer det upp 2 inlägg. Första inlägget kommer vara bilder på när jag och mamma är på spa. Sen andra inlägget kommer väl vara lite random har inte planerat nått där för jag hade idè torsk.

Sen på tisdag (13/2) kommer jag få glasögon!!!! 

Men jag tänkte på en sak. Om ni skulle bli fast på en ö i en månad, vad skulle ni ta med er? här är 3 saker jag måste ha med:

1.MAT- Jag måste ju ha med mig mat så det räcker.

2. täcke- Så det inte blir kallt om natten.

3. Kniv- En eller flera knivar så jag kan t.ex jaga fisk eller tälja spjut.

Vad skulle ni ta med? Skriv i kommentarsfältet.

Detta var väl allt för idag!

PÖSS<<33

Likes

Comments

Hej

Idag är det 10 dagar kavar tills tävlingen avslutas. Jag själv tycker det har gått jättebra och det har vart skit roligt att vara med i tävlingen. Kan ni fatta att det har gått 30 dagar om 10 dagar. Det känns verkligen inte som att det har gått 20 dagar och jag har bloggat varje dag.Men idag kommer det ett liknande inlägg som "konstig fakta" fast detta inlägget kommer handla om konstiga/läskiga jobb. Vi börjar direkt.

1. Visste ni att det finns ett jobb där man får städa upp efter ett mord. När polisen har kollat på en mord plats så måste nån ju städa upp kroppsdelar som kanske ligger ute eller nått. Fy vad äckligt!!!!

2.Vad gör man inte för de fyrbenta vännerna? Även hundmat måste ju avsmakas. Vid ett analyscenter på det delstatliga universitetet i Kansas, USA, är jobbet att bedöma smak och konsistens. Även graden av krasande noteras, eftersom många hundägare uppskattar att jycken kan äta så tyst som möjligt. Konsistensen på till exempel kotlettformad hundmat bedöms i sju steg, efter hur den i tuggmotståndet liknar husses och mattes ost, ägg, oliver, nötter, karameller etcetera. Patricia Patterson som är specialkunnig hundmatsavsmakare har sista ordet i tvister som rör vilken hundmat som i amerikansk reklam får kallas "biffigast".

3. Det finns ett jobb som är sådär. När man har fött ett barn så kommer ju moderkakan ut och med den här moderkakan kan du ge till nån som ska ta hand om den och sedan mixra den till en smoothie, sen skicka tillbaka till ägaren. Ägaren ska då dricka detta.

4. ARMHÅLSSNIFFARE-På luktlaboratorier utvärderas produkter där doften har en stor betydelse. Där arbetar ett gäng lyckliga (?) sniffare med att lukta på allt från armhålor till kattsand för att utifrån en skala bedöma produkternas kvalitet. Bäst på jobbet är kvinnor, då de faktiskt besitter ett skarpare luktsinne än män.

Det var alla jobb jag kunde hitta som jag tyckte var konstigast. Om ni fick välja, vad skulle ni välja då? skriv i kommentarerna så vet jag. Vi hörs imorgon !

PÖSS<<33


Likes

Comments

​Hej 

För er som går i skolan så har dom flesta sportlov nu. Idag började mitt sportlov. Så nu kan jag lägga all min tid på bloggen. 

Idag gjorde jag NO-prov. Det gick sådär. Det var många saker jag inte kunde eftersom vi knappt hade gått igenom det. 

I min skola är vi alla så j#vla trött på planeringen. Dom sätter ärligt talat alla prov och glosor på samma vecka. Denna veckan hade vi Fullproppat med allt vi hade spanska glosor,NO-prov,mattediagnos,So-prov. Men spanskan hade vi inte ens ett förhör på. Och allt annat blir bara stressigt att plugga till allt. Sen det där förbaskade NO-provet kan fara åt #####. Hon ger oss saker som vi måste kunna till provet dagen innan. Men nu tar jag ett djupt andetag och njuter av sportlovet. 

Schema för sportlovet:

måndag: Spa med mamma

Tisdag: Hämta glasögonen 

Onsdag: Hjärtans dag + ridskolan

Torsdag: Åka längdskidor

Fredag: Förhoppningsvis sova hos mormor

Det var väl allt för den veckan. Det kommer vara mycket jag kan skriva om. Vi hörs imorgon!!

PÖSS<<33

Likes

Comments