Vad väljer ni? Den från Celiné Paris eller den från Chiquelle.se?
Själv skulle jag valt den från Chiquelle då det verkar vara bättre material på den och så skiljer det sig bara en liten text på dom och priset såklart ;)
Och förlåt för sämsta uppdateringen men jag har haft mycket i skolan men idag är jag hemma och har tid till det så det är bra♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Har din concealer precis tagit slut? Lugn, ta din foundation och så i locket brukar det ligga lite foundation och då har den tjocknat lite och funkar perfekt som en nöd concealer.2. Vill du att dina ögonfransars böjning ska hålla längre?
Då ska du ta din ögonfrans böjare och blåsa på den med en hår tork så håller böjningen längre.3. Är du trött på att lägga eyeliner och att böja ögonfransarna?
Då så ska du ta din ögonfrans böjare och med en flytande eyeliner ritar du typ "streck" på inner sidan och sen så sätter du ögonfrans böjaren mot ögonlocket och lägger eyeliner samtidigt som du böjer fransarna.4. Är din mascara klumpig?
Då så ska du ta en kopp och fylla ungefär halva med ljummet vatten och ställa ner mascaran så att den du håller mascaran med (När du applicerar den) ska vara uppåt (!!!) och så får du dra upp den och kolla den lite då och då så tar du upp den när du inte tycker att den är klumpig längre.5. Har du problem med att du alltid ser trött ut i skolan?
Då ska du ta en vit eller beige kajal och lägga på nedre vatten linjen för att öppna upp ögonen och se piggare ut.Jag hoppas att ni fick lite tips av detta  inlägget och att ni gillade det. Men förlåt så mycket för dålig uppdatering men jag har väldigt mycket i skolan nu så jag kan inte uppdatera så ofta :/

Likes

Comments

Hej hej!
Jag undrar om ni hissar eller dissar eos lip balm?
Själv hissar jag dom för dom är ju ekologiska, men jag tycker dom är lite dåliga men jag hissar ändå hahahh ;)

Likes

Comments

Steg 1: Första steget är att tvätta ansiktet. Börja med att hitta rätt produkt för dig. När du väljer produkt bör du göra det med hänsyn till din hudtyp. För blandhy eller fet hy är rengöring i gel- och skumform lämpligast, medan rengöringsmjölk eller rengöringsolja fungerar bättre för torr hy.

Steg 2: Den som har känslig hy bör använda rengöringsvatten, helst källvatten eller milda tvålar för känslig hy, som t.ex. marseille- eller aleppotvål.

Steg 3: Använd inte vanlig handtvål (!!!). Sån tvål är för aggressiv, och liksom makeup rester, föroreningar och damm förstör även den hydrolipida filmen -det mycket tunna vatten- och fettskikt som skyddar huden mot skador och håller den elastisk och smidig.

Steg 4: Det är bra att avsluta ansiktstvätten med ett bra ansiktvatten för att återställa hudens naturliga pH-balans.

Produkter för ansikts rengöring:
Bomullsrondeller
Ansiktsservetter
Makeup svampar
Rengörinsgel
Källvatten
Rengöringsmjölk
Ansiktsvatten
Tvål

Likes

Comments

Som ni ser på bilden där nere är detta en väldigt enkel men snygg hår tutorial.

1. Borsta ditt hår tills det inte är tovigt, när du har gjort det böjer du dig fram så att ditt hår hänger ner mot golvet (Det ska inte nudda golvet) och så borstar du där bak tills där inte är tovigt.

2. När du har gjort det så gör du en inbakad fläta där bak upp till där du vill ha hästsvansen och så sätter du bara en hår snodd där. Klart!!

Men hur gör jag en inbakad fläta då?
Jo du gör nästan som en vanlig fläta fast till varje slinga varje gång tar du lite hår (som inte redan är i flätan!) och lägger till på den slingan.
Jag hoppas att ni har förstått men om ni undrar något är det bara att kommentera❤

Likes

Comments

-Ros Ansiktsvatten-
Det här är ett enkelt sätt att fixa fram ditt egna ansiktvatten utan att behöva lägga en massa pengar.
1. Plocka några rosor i din trädgård och lägg bladen i en skål fylld med vatten.2. Skrapa av några flagor från din tvål och lägg dom i vattnet med bladen.3. Låt stå utan lock i en vecka, långt borta från värmekällor. Ta därefter ut bladen, häll över vattnet i en liten flaska och förslut den noga.
Nu är ditt ansiktvatten som inte irriterar din hy eller ögon klart. Varje gång du använder det kommer du att känna dig fräsch och lukta gott!

Likes

Comments