Föräldrar till en partner.

Som ni kanske har förstått så kommer denna bloggen skrivas om mina upplevelser och händelser (är inte det samma Sak typ? Hahah ) , iaf så kommer allt skrivas i kanske mycket detaljer etc. Men jag kommer även försöka svara på frågor som ni mailar in.

Som rubriken säger så skall jag nu berätta vad som hänt mig.

Jag sitter här i min säng nu såhär typ 21.00 på en onsdagskväll och röker ett bloss medan jag tänker på hur jag skall få fram det jag vill.

Jag kan börja med att berätta att jag och min pojkvän förlovade oss år 2015 under våren. Vi hade inte varit tillsammans en lång tid innan vi verkligen ville ha ett bevis för alla att vi ville satsa på vårat liv tillsammans. Alla var glada för vår skull, förutom 3 personer som har en rätt viktig roll.

Allt började med att jag och min partner träffades en sommardag i juni. Jag var väldigt sårbar den dagen just för att jag bara dagen innan hade brutit upp mitt förra 2 åriga förhållande med ``den där´´ (varför jag kommer kalla han den där kommer det upp ett inlägg om senare.) , mening och ``han´´började snacka och jag bjöd hem honom till mig. Vilket sedan ledde till att jag och han gick hem till honom (han Bodde bara 30 minuter gång ifrån mig).

Redan när vi hade snackat några minuter så kände jag att allt kändes rätt, jag kände mig trygg, lycklig och konstigt nog kände jag mig vacker.

Som sagt så gick vi hem till honom och satt och snackade på hans altan, jag fick träffa hans pappa. Dom bjöd in mig hem till dom, vi kollade då en film ihop. När klockan sedan blev 23.40 ungefär så sa jag att jag var tvungen att gå hem för att jag skulle till mitt sommarjobb dagen därpå, pappan erbjöd då att ``han´´skulle köra hem mig med deras bil. Jag och ``han´´åkte runt där jag bor i ungefär 4 timmar (under natten) och snackade om allt.

Allt var bra mellan alla i början, jag bodde nästa hemma hos dom. Jag hade riktigt bra kontakt med pappan.

Jag och ``han´´ var med varandra varje dag, vi näst intill bodde ihop. Pappan blev då helt galen på att sin son aldrig var hemma och jag är personligen en tjej som har starka åsikter och som gärna inte håller tyst om mina åsikter så jag sa till pappan att vi älskade varandra och att vill han ha med någon av oss att göra så fick han den andra på köpet. (Vi var ett vi!) Han blev totalt crazy och var nära på att smälla till mig med en ficklampa i huvudet, han bannade mig dessutom från deras gata ( tyvärr kunde han det eftersom han ägde den gatan.).

Vi gick emot hans pappa med allt!!! Vi träffades varje dag, vi sov över och skötte vårt till, tillsammans.

Någon dag senare ringde hans pappa till oss och sa att ``han hade en månad på sig att hämta allt han ville ha som var slott och sedan var inte välkommen tillbaka (hans pappa slängde ut sin son. Detta var en månad innan julafton 2014 och allt rasade för oss, men han flyttade hem till oss och så, och det har gått bra. ``Han´´tog också bort kontakten helt med sin pappa i samma veva.

Under sommaren 2015 umgådes vi mycket med hans mamma ``K´´och hans bror ``A´´. Tills de en dag gick helt emot de regler vi hade kommit överens med dom om. Då Valde han att ta bort kontakten med även dem.

Jag och hans föräldrar har aldrig kommit överens ännu, detta löstes på bästa sätt att ``han´´nu tillhör min familj istället och här trivs han jätte mycket!!


Har du haft problem med dina partners föräldrar eller liknande ? Berätta gärna för mig hur du löste det!!!

Maila elller kommentera t98r94@hotmail.com !!!!!

Likes

Comments

Imorgon kommer det ett inlägg om problem inom som partners familj, missa inte detta. Kanske är något du känner igen dig i?

Varför inte skriva in till mig om det är något du undrar eller önskar

t98r94@hotmail.com

Likes

Comments

​Mitt liv är som vems som helst egentligen. Men ändå inte. 

Mina föräldrar skiljde sig när jag var 15 år, dagen efter min konfirmation hade tagit slut. 

Jag visste redan ett år innan min pappa gick ifrån Mig och mamma till en annan kvinna att detta skulle ske. 

Allt började med att jag hade fått ett sommarjobb på en ``gård´via min pappa. Jag hade riktigt roligt under den tiden, jag badade, solade, målade hus och odlade. 

På gården fanns det stora växthus där de odlade massa olika grönsaker och blommor, jätte vacket! 

När jag hade varit där i en vecka kanske,  vi precis ätit (jag, min pappa, en man, och min pappas nya sambo) klart och skulle gå ut och odla. Min pappa hade gått ut till ena växthuset innan jag hade ätit klart. Vi kallar min pappas sambo för kiki, hon följde efter pappa ut i växthuset. När jag hade ätit färdigt gick jag ut mot växthusetnär jag plötligt ser min pappas och Kickis läppar möts i en passionerad kyss. Så fort min pappa fick syn på mig kom han springande mot mig för att be om ursäkt. Men Jag sprang andra hållet och in i ett annat växthus och gömde mig under en av borden så att han inte kunde se mig. Han försökte få mig att tro att de bara hände av en slump och att det aldrig någonsin skulle hända igen. 

Tillbaka till när jag hade tagit konfirmationen så flyttade pappa ihop med kiki dagen efter min konfirmation. Det var under sommaren innan jag började nian. 

Jag var besviken på allt, jag fick självmordstankar, fick psykos, hamnade på psyket och mådde skit. Jag kallade min pappa så fula saker, saker som han verkligen inte är värd att bli kallad. 


Nu är kiki en kvinna som jag kan lita på och en kvinna som jag ser som en person jag kan prata med allt med! Hon är en mycket snäll kvinna och pappa har det mycket bättre nu!! 


Jag vet att jag inte är den enda som känner detta jag tänker skriva nu, men just nu känns det som ingen kan förstå mig. 

När ens mamma som är hatisk till kiki och till pappas val att lämna henne säger att hon är lycklig över att hon fick missfall med det barn som kunde blivit mitt äkta syskon... 

Jag känner mig inte värd... Det känns mer som att hon önskar bort mig också men tyvärr så måste hon dras med mig... 

Gå vad jobbigt sådant här är! 


Någon mer som känt likadant eller kanske känner så nu? 


Maila mig till t98r94@hotmail.com 

Likes

Comments