Idag startade vi dagen med sovmorgon Nova vaknade inte förens klocka åtta. Hon har börjat somna senare på kvällarna och vaknar senare på morgonen. Så skönt för mig som är så morgon trött.
Vi fixade oss lite snabbt och åkte till Novas farmor för frukost. Sen tog vi på oss ytterkläderna och gick ner till sjön för att mata ankorna och gå en lång promenad.
Nu ska vi snart åka på babysim. Vi har inte gått på det innan så ska bli spännande, Nova älska att bada så hon kommer nog älska det.
🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är min första dag tillbaka på jobbet och jag börja med ett kvälls pass. Sommaren har gått så snabbt dessa sex veckorna har bara flugit förbi. Är lite blandade känslor, det kommer bli roligt att träffa mina underbar kollegor igen men samtidig vill jag vara hemma med Nova. När jag kommer hem ikväll så sover Nova  så vi träffas inte förens i morgon bitti.
Förskolan har med dragit igång igen, var mest nervös över det. Nova har varit extremt mammig under sommaren vi har ju varit tillsammans i många veckor. Men det gick jätte bra, lite blyg i början men det släppte snabbt och hon tycker det är jätte roligt att få leka med sina kompisar igen, vilken lättnad för mig.

Måste visa dessa super fina skor Nova fick av min mamma, Nova har värdens bästa mormor som köper massa fint till henne. Nu har hon skor inför den kommande hösten
🌸

Likes

Comments

Idag var jag nere och fixade mina ögonfransar vilken skillnad det blev. Gjorde mina fransar hos min underbara kompis Ida som är frisör men även gör ögonfransförlängning bland annat.
Blev så nöjd med resultatet. Är så skönt att slippa tänka på smink. Har även bokat återbesök om en månad med påfyllning av fransar. Verkligen älska mina nya fransar. Tack än en gång Ida
🌸

Likes

Comments

Idag hade Nova en bokad tid hos frisören. Vår frisör är en av min bästa vänner så där hänger vi mer än gärna. Det gick jätte bra i början men mot slutet så tröttnade Nova på att bli klippt så då fick jag försöka underhålla henne på bästa sätt så Ida kunde klippa klart.
Novas hår blev jätte fint och jag är super nöjd som alltid.
Efteråt gick vi och tog en fika innan vi åkte hem igen. Nu är Nova fin i håret och behöver inte klippas på ett tag.
🌸

Likes

Comments

Måndag igen, och det är min sista vecka med föräldraledigt för denna gången. Vad tiden har gått snabbt, har haft fyra veckor semester och två veckor föräldrar ledigt. Jag har snart varit hemma mina sex veckor.
tiden den har sprungit iväg. Vi har försökt hitta på massa saker, spenderat tid med familj och vänner.
Vi har skapat många nya fina minnen.
Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet och vardagen igen alla rutinerna och förskola för nova igen. Vi har varit ute sent om kvällarna och ätit onyttigt. Men kommer sakna både Jonte och Nova något extremt. Jag har haft tur som har kunnat vara hemma så många veckor i sommar. 🌸

Likes

Comments

I eftermiddag gick vi bort till min mamma för lite kräftskiva. Med både familj och lite släkt som är på besök. Så gott med kräftor serverades även tacopaj och Västerbotten pizza. Var så gott och mätta blev vi. Nova tyckte inte om kräftor, men både pajen och pizzan tyckte hon om. Mamma hade även fixat efterrätt. Vi var hos mamma hela kvällen, Nova lekte och röjde hon hade så roligt. Nova somnade i vagnen på vägen hem, ikväll var det inga problem att lägga över henne i sängen när vi kom hem, hon somnade om direkt.
Det har varit en toppen dag
🌸

Likes

Comments

Vi började dagen med att åka ner till den stora lekplatsen där Nova fick springa av sig och leka lite. Det tycker hon är så roligt. Vi blev både lite blöta, det har varit fuktigt i natt. När vi kom hem var det dags att sova middag för Nova. Så trött som jag var idag så gjorde jag samma sak. Har nu vaknat efter två timmar och Nova sover fortfarande.
När hon vaknar får vi ta tag i eftermiddagen och se om vi kan hitta på något roligt eller om det bara blir mys resten av dagen
🌸

Likes

Comments

Idag var vi på Bvc på 18 månaders kontroll.
Nova fixade alla utvecklings testerna, hon kunde peka ut olika kropps delar, hon kunde hämta det hon blev tillsagd att hämta hon kan göra sig förstod, Nova kan mera än 10 ord hon kunde bygga med klossar och klotter rita. Nova väger nu 11,9 kilo och är 83,5 cm lång.
Blev även vaccination, det gör så ont i mamma hjärtat. Nova har gått hela eftermiddagen och pekat på sitt lår och sagt ajaj. Skönt att nästa vaccin inte är förens Nova blir fem år. Detta vaccin kunde ta upp mot tio dagar innan några biverkningarna kommer hoppas vi slipper några biverkningar hon bruka alltid få feber efter vaccination.
Vi fick även medicin utskriven till Novas mage den har krånglat ett bra tag och vi har provat allt så hoppas verkligen medicin funkar så hennes mage kommer igång. Ska hämta ut det i morgon. Sen blir det uppföljning över telefon om en månad.
Nästa Bvc besök blir inte förens om ett år.
🌸

Likes

Comments

Idag lämnade vi Nova hos sin farmor på förmiddagen, där hon även ska sova i natt.
Så vi har haft en dejt kväll jag och Jonatan. Vi provade på den omtalade pinchos ikväll. Jag gillade det verkligen, små rätter att välja mellan roligt koncept och så fin resturang, maten var också jätte god. Något vi kommer besöka igen. Men billigt var det inte. Vi sprang inom hemmakväll på vägen hemåt, vi har ju inte det i närheten så passade på. Vi kollade på en film när vi kom hem. Vi har haft en mysigt dag men vi saknar vår lilla flicka är så tyst när hon inte är hemma men vi får träffa henne i morgon igen.
Nu kalla sängen på mig, godnatt
🌸

Likes

Comments

Efter en vecka med uppvak och gallskrik från Nova, så har det varit så skönt med två nätter utan något skrik. Mardrömmar är inte roligt, dessa nätter får vi vara uppe ett par timmar innan hon somnar igen.
Visst har Nova gjort en massa ljud och varit nära på att vakna men somnat om.
Nova har inte viljat somna på kvällarna hon har varit uppe tills hon stupar runt 21-22 tiden. Men hon har sovit så inga långa uppvak mitt i natten, så skönt. Nova har även tagit sovmorgon till åtta varje morgon, vi är inte trötta på morgonen och Nova är på bättre humör. Hoppas på en tredje natt utan uppvak.
🌸

Likes

Comments