Senaste 7 dagarna har egentligen inte varit intensiva,  men det har ändå hänt så mycket!  tex. har jag kommit in på 2 kurser jag ska läsa i höst för att utöka min behörighet för olika ämnen.  Så i höst kommer jag läsa två ämnen,  jobba heltid, jobba extra på studion och mysa extra mycket i höstmörkret 😄.   

I helgen får jag också veta om jag kommer med i Pole Theatre scandinavia,  känns inte som det men inget är som väntans tider. Usch! 

spenderat början av veckan i Göteborg hos Caseys mormor,  vi har hunnit med Ullared, skogen, Frölunda torg o en hel del mer på ca 48h 😂

Nu i helgen satsar vi på Furuvik med Carro, Leon och Mattias ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 228 Readers

Likes

Comments

Hittills har jag haft en väldigt bra sommar. Mycket vila vilket har varit behövligt. Just för tillfället ligger jag ute på baksidan av lägenheten och njuter av vädret och bara tar det lugnt.  

Har spenderat hela förra veckan med mystrollet  (Casey ) som fick träffa Katterna vilket var väldigt spännande.

Känslan när man förstår att man kommer vara ledig i 4 veckor till är oslagbar.  Det ända som  är planerat är enbart en tripp till Göteborg.  Men funderar ju fortfarande på om man kanske ska ta en sista minuten v.30 precis innan man går tillbaka till jobbet. Bara jag och Casey.  Kom gärna med förslag på bra resmål med barn och bra bokningssidor. 

  • 171 Readers

Likes

Comments

Nu börjar det likna något.  Ett av målen för semestern var ju att fixa balkongen. den är nästan klar nu. Bara blommor som ska planteras 😇  och ja, den blev något rosa 😂

  • 166 Readers

Likes

Comments

Jobbar bara idag och imorgon sedan går man på "sommarlov" fram tills 1 augusti.  

Planer under somnaren:
1. vara med Casey och hitta på massa bus
2. jobba på studion varannan vecka
3. fixa klart balkongen
4. njuta och sova länge

nedan ett kort från skolavslutningen i fredags

  • 195 Readers

Likes

Comments

ja hur går det egentligen.   
jag har strax spenderat min första månad i Stockholm och jag trivs verkligen. Dock saknar jag verkligen Casey otroligt mycket i veckorna men det är något jag jobbar på att förändra.  Det vill säga hoppas på att han snart får flytta ner till mig istället. 

Jag trivs otroligt bra på jobbet, har verkligen fantastiska kollegor och älskar skolans disciplin och rutinerna som följer till den.  Jag får verkligen chansen att undervisa istället för att fostra mestadels av undervisningen.  Om eleverna frångår disciplinen finns det personer jag ringer som tar med eleven, samtalar,  och ringer hem om det är upprepade tillfällen.

Min lägenhet är super och jag har alldeles strax kommit helt i ordning. Vilket känns som äntligen!    Jag ångrar inte att jag flyttade, jag mår så mycket bättre här nere. 

arbetsklädd. Där jag jobbar nu har vi dresscode 😄😇

  • 257 Readers

Likes

Comments

I helgen har jag gjort det sista inför flytten.. eller inför alla de största grejerna.  Casey har varit en utmärkt hjälpreda 😍

Idag har vi definitivt tagit det lugnare myst i soffan och badat.  

Känns fortfarande overkligt att jag flyttar nästa lördag och för alla poledancers från studion som läser. På sommarshowen bjuder jag på ett extra (hejdå) nummer. Missa inte det !

Likes

Comments

Igår var jag hos läkaren igen och värdena har blivit bättre men inte helt bra än. jag kände dock att jag verkligen var i behov av att få komma ut en sväng.  Efter ett tag klättrar man på väggarna hemma😩. Så jag träffade Kajsa och Jonas som bjöd på mat. första riktiga måltiden jag får i mig sedan i fredags eftersom matlusten har varit som bortblåst.  Känns skönt att få komma ut och än idag inget bakslag så jag kanske verkligen är på väg att bli frisk efter snart 2 veckor hemma.

Igår tog jag också tag i att adressändra. Känns fortfarande så overkligt att jag kommer flytta. 😲😄

Söker kattunge så om det är någon som har en kattunge som ni säljer så är jag jätteintresserad.  Casey var inte riktigt redo förra sommaren men nu är vi! Bara att höra av er om ni har eller vet någon 😙

Likes

Comments

För snart ett år sedan gjorde jag en anmälan till patientförsäkringar angående felbehandlingen jag fick när vi försökte få ett syskon till Casey.   Dem har nu beslutat i ärendet att det har skett en fel behandling och ett skadestånd betalas ut till mig.   Jag verkligen hoppas att Falu Lassarett tagit någon form av lärdom med det som hände och att inte fler råkar ut för det jag gjorde. 

Vill man gå tillbaka och läsa om det så tror jag att det kan vara något av de sista inläggen som inte är skrivet i år.

Likes

Comments

Det var över ett år sedan jag skrev. Mycket har hänt sedan dess. Skilsmässa, separation, 2åring har blivit 3åring, jag har deltagit i min första poledancetävling m.m.

För tillfället ligger jag sjuk hemma i sängen med en snabbsänka på 91 (normalt ligger den på 5). Det är konstigt hur man alltid intalar sig själv "det är bara en ihärdig förkylning " 😂

Annat som pågår just nu är att jag står inför en flytt tillbaka till Stockholm. Där kommer jag att jobba på internationella Engelska skolan (lärare) men också Dancing Queen (poledancingen ). Det känns otroligt kul att bli en del av studion jag en gång började dansa Poledancing på.   Jag tror säkert att jag kommer uppdatera lite mer framöver brukar ju vara så när det pågår saker i mitt liv. skriver när jag har något att säga 😙

Likes

Comments

​Just det senaste har det hänt något så otroligt mycket att jag knappt kan tro det. 

Jag tog mod till mig och hörde av mig till patientnämnden så nu är en anmälan gjord till chefen på avdelningen om deras brister. Patientnämnden ansåg också att jag skulle söka till patientförsäkringar för att få ersättning för allt vi fått gå igenom. Så inväntar papper ifrån dem..


Samma dag som anmälan är lagd, alltså idag så ringer dem från gynmottagningen, återbesöket jag skulle haft till läkare nr 2 den 12 Mars, blir istället den 11 Mars och då kommer vi dels att få svar på Joakim prover, samt att vi kommer få träffa en läkare från Infertilitets teamet!!! Det känns så otroligt skönt att nu kanske vi faktiskt kommer någon vart!!!... Nu kanske det vänder. 

Likes

Comments