Fyfan har varit på sämst humör för att något pucko fick för sig på julafton att hacka min instagram, byta namn på den, radera bilder från mer än ett år tillbaka, skriva i min profil att jag säljer mig för 500kr/h och länkade till en porr sida.. kände mig verkligen så kränkt av det helt ärligt att någon ens kan göra så är helt utanför min värld på respekt alltså liksom ärligt?!
De kändes typ som något tog över min identitet på något sätt, att den liksom tog över något som är mitt.
Den blockade även alla mina vänner och andra på min instagram sen har den gillat massa saker och även säkert skrivit något till folk som jag inte kan se.
De bytte ut mailen på instagram också det var bara tur att jag inte hade loggats ut för att annars skulle ja aldrig kommit in på den igen och hur kul hade de varit liksom..
Jag trodde vi levde i 2017 där man har respekt där mobbning är fel där allt sånt här bara inte ska finnas, jag trodde vi var på väg åt rätt håll men tydligen så finns de en del idioter kvar och de gör mig ledsen att veta, det skrämmer mig faktiskt.

Hoppas att den som gjort de här får en tankeställare o aldrig gör om någon sånt..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skulle sova men tjejerna tog med mig på lite festligheter precis så vi ska vara här ett tag sedan dra oss hemåt, vi ska bara spela lite kort och chilla.
Hoppas ni har en bra onsdags/torsdags natt, puss!

Likes

Comments

YIPPIEEE!

Fick hem mina nya fräscha brallor idag, de är så snygga men sååå obekväma haha men de är så värt det!
Även skärpet fick jag hem och så var jag och hämtade ut min lillebrors julklappar på posten så nu hoppas jag på att han tycker om det!

Likes

Comments

Vi har inte kunnat sova så vi dygnade inatt så kan vi sova tidigt ikväll, bakade nyss kolabollar sååå gott och så kollar vi på #filter som Nelly.com har gjort och den är faktiskt väldigt bra, den påminner lite om norska serien skam.

Puss!

Likes

Comments

Dagens: Låt ingen trycka ner dig, om någon ens försöker res dig upp ännu mer och bli några centimeter längre.

Puss!

Likes

Comments

Har varit sämst på att uppdatera idag men så blir de ibland, har hänt me mina favorit Babes Amanda, Julia och Nathalie hela dagen vi har lagat god mat och bara myst.

Likes

Comments

Fyfan har blivit trakasserad hela morgonen/dagen av en snorunge som på alla möjliga sätt försöker fucka mitt liv för att jag inte vill vara vän med henne, vet de är helt sjukt o ni har inte ens hört vad hon gjort..

Men nog om henne nu, jag ska försöka hitta något roligt att göra för jag har inte gjort ett skit idag.

Det är jul snart och just det!!!
Jag kom in på skolan jag sökt till så nu ska jag bli master chef.

As kul Woop!

Saknar farmor och Cypern mest av allt just nu!

<3

Likes

Comments

Waaaaazup?!
Har varit och DJat idag, försöker lära mig vad alla knappar o allt är för något, Jesus va svårt de är måste börja plugga på vad allt är.

Har även lagat pannkakor med amanda det blev super duper gott, ska försöka sova tidigt idag.

Imorgon vet jag inte vad som händer faktiskt sånt som märks, puss.

Likes

Comments