Mys på balkongen + rawbar recept

Gomorron!

Jag har kört igång med en ny rutin och än så länge älskar jag det. Då jag kommer hem från skolan har jag haft som vana att genast laga mat/äta middag. Detta har jag gjort oberoende vad klockan har varit. Jag har inte alltid ens kännt mig hungrig, men ändå ätit. I skolan äter jag lunch kl 12.20 och då skulle en passlig tid för middag(för mig) vara ca kl 16.30. Jag strävar till att äta med ungefär fyra timmars mellanrum. När jag nu kommer hem från skolan t.ex. kl 14 och känner mig lite sugen har jag lagat mig en kopp te och tagit en hemgjord rawbar och satt mig på balkongen och myst. Det har kännts som ett perfekt litet mellanmål och stoppat mig från att småäta. Dessutom har det gett mig lite energi till läxläsning.

Så var det balkongen ja. Vi har möblerat om lite på vår balkong och satt in världens skönaste, lurviga matta där. Dessutom har vi kastat dit en hel hög med dynor och några filtar. Det både ser och är super mysigt. Här har jag nu på eftermiddagarna legat med mitt te och min rawbar och kollat på youtube videor, läst läxor och skrivit på bloggen. Härligt<3

Jag lovade ju att dela receptet på rawbarens efter att jag smakat på dem. Så här kommer det:

20 dadlar

2 dl cashewnötter

5 msk mörkt kakaopulver

1 msk kokosolja

3 msk kokosflingor

Jag kärnade ur dadlarna och mixade alla ingredienser i en matberedare. Den färdiga smeten pressade jag ner i en avlång, låg plastburk och satte in i kylskåpet. Det blev ungefär 10 bars, beror på hur stora man lagar dem. Super enkelt och super gott!

Ha en bra dag! Kram<3

  • mat

Gillar

Kommentarer