I väntan på bättre mående...

Hej på er!

Jag ligger fortfarande hemma, sjuk, under täcket. Jag mådde bättre på fredagen och tog mig till skolan och igår var jag på en födisfest. Imorse vaknade jag utan röst...

Jag visste att det var en dålig idé att börja anstränga mig innan jag var helt frisk. Men ni vet då man lite får orken tillbaka och har hundratals saker att göra, då är det ganska svårt att hållas ner bäddad i sängen, i alla fall för mig...

I alla fall gör jag just nu mitt bästa för att få halsen i skick. Dricker te, äter halspastiller och säger ingenting. Dessutom ösregnar det ute så någon lust att gå ut har jag i alla fall inte.

Idag blev det därför en inne dag med massvis av läxor, planering och fixande av små saker.

Jag har redan gjort mina teoriuppgifter inför bilskolan, lite läxor, betalat räkningar och reservera några böcker på bibban. När jag har hämtat böckerna tänkte jag visa er vad jag skall läsa under hösten!

Det är lite tråkigt att blogga då det inte händer något, det är bara jag och min flunssa här. Men hoppeligen är jag snart på fötter igen och då mina vänner, då blir det massor med höstroligt. Ser fram emot det!

Kram<3

Gillar

Kommentarer