God morgon från balkongen!

God morgon!


Jag har just vaknat och ligger under ett hav av täcken och filtar. Jag har sovit på balkongen i natt! Jag vet vad ni tänker, varför i hela världen skulle man göra det. Jaa, det är en ganska bra fråga.

Jag har en tid haft lust att sova utomhus, drömt om stjärnklar himmel på en vacker strand, ni vet. Men, för det första har jag inte riktigt tillgång till något sånt här och för det andra är jag för feg. Därför fick det bli balkongen, det var det närmaste jag kom till.

Och vet ni vad, det var super mysigt. Jag bäddade med en madrass utanpå mattan och lade massor dynor omkring huvudändan. Sedan drog jag på mig min onepiece och ett par myssockor och så lade jag mig under några täcken och filtar. Jag hade nästan för varmt på kvällen...

Jag somnade super snabbt och vaknade bara en gång under natten. Då hade jag lyckats sparka av mig alla täcken, men jag bäddade ner mig pånytt och somnade genast igen. Jag måste ändå tillägga att vår balkong är inglasad och temperaturen där är inte lika sval som ute.

Jag tyckte att det var super skönt, tänk att en så enkel sak kan göra att jag vaknade tio gånger gladare än vanligt.

Jag hopps det blir en bra dag trots att jag nu skall iväg till tandläkaren, usch.

Ha det bra!

Kram<3

Gillar

Kommentarer