Food Heaven (and food coma)

Hej på er!

Jag har haft en riktigt skön dag! Svårt att inte ha det om ni kollar in mat bilderna...

Jag började dagen med att ligga och mysa i sängen, läste på min bok och kollade lite netflix. Så åt vi en god frukost hela familjen tillsammans. På dagen drog jag iväg till gymmet på yoga, tänkte börja med en mjukstart då jag varit flunssig så länge. Jag blev faktiskt positivt överraskad, det var riktigt skönt. Väl hemma igen så städade jag mitt rum och bytte kläder, sedan bar det av ut och äta.

Vi firade min mormor och morfars 45 års bröllopsdag med en super middag. Vi åt på Rosso och vi var alla super nöjda med maten! Kolla in portionerna, alla hade så fina portioner att jag knep några foton av de andras också. Själv åt jag antipasto till förrätt, bönbullar med grönsaker och potatis till varmrätt och mango-passionsorbet till efterrätt. Efter det klarade jag just och just av att stiga upp. Sååå gott var det och jag vet inte när jag senast kännt mig så sprickfärdig.

Hemma igen så lade jag mig på sängen för att vila en stund och där slocknade jag och sov nästan tre timmar. Nu skall jag krypa upp i soffan och läsa lite, kanske också kolla en film.

Hoppas ni också haft en skön lördag!

Kram<3

Gillar

Kommentarer

Malin Moen,
Ser verkligen underbart gott ut 😃
Nouw.com/Moen
tittirosenq
tittirosenq,
Tack det var det verkligen😍
nouw.com/tittirosenq