Ändra på dåliga vanor

Hej på er!

Kolla så fint! Jag har njutit av flera kvällspromenader denna vecka för att rensa tankarna lite.

All min energi har på senaste tiden gått till skolarbete vilket har betytt att i princip allt annat bara blivit hängande. Träning, nyttig kost, sömn, kompisar och egen avslappnings tid har lidit. Jag gillar mitt liv när jag har klara rutiner, en balans mellan allt det som jag just räknade upp. Men det som får mig jätte stressad är då mina rutiner och planer störs av något oväntat och något blir ogjort.. Kanske någon känner igen sig?

Den kommande veckan skall jag i alla fall göra ett försöka på att få tillbaka rutinerna. Och lite ändra min rutiner, jag tror det skulle göra gott. Jag tänker köra en 22 pm challenge, alltså försöka lägga mig senast kl 22 varje vardagskväll. Det andra jag drar igång är att köra någon träning varje dag, gå ut och gå, cykla, köra magmuskler, vad som helst. Så var det maten, jag har börja reagera på gluten och har en tid försökt undvika det så på den fronten fortsätter jag. Min största svaghet just nu är rawbars, så de måste jag verkligen hålla igen på, kan inte tränga i mig flera i dagen.. Om jag får igång ens några av dessa rutiner den här veckan är jag nöjd!

Ni märker är jag har ett otroligt kontrollbehov, allt måste vara planerat, ha en tidtabell och helst vara nerskrivet i min kalender annars funkar det inte i min hjärna...

Nu skall jag lägga mig, ögonen håller på att falla ihop.

Gonatt, kram<3

Gillar

Kommentarer