30 days challenge

Hejjsan!

Jag har nu under sommaren haft lite problem med träning. Jag hade svårt med att bestämma hur, var, när och hur mycket jag skulle träna för att nå mina mål. Jag hade till och med bekymmer med att fundera ut vad mina mål är. Kanske någon annan känner igen sig...

Därför blev boken "30 päivän haaste - keho ja mieli kuntoon" av Kim Ingleby min räddning. Boken innehåller mycket fakta om en hälsosam livsstil och dessutom ett 30 dagars tränings och mat program. Matprogrammet har jag inte använt mig av eftersom jag äter veganskt, men träningsprogrammet däremot har jag följt helt och hållet!

Idag har det gått 10 dagar av min 30 dagars challenge och jag gillar verkligen programmet. Det är ett tungt träningsprogram med mellan 1-3 träningspass om dagen. Men det är så skönt när allt finns färdig serverat, det är bara att följa instruktionerna! Dessutom är programmet väl igenomtänkt, detaljerat och balanserat.

Jag lånade hem denna bok från bibban men den finns säkert också att köpa! Jag rekommenderar verkligen den här boken eller någon liknande bok, ifall ni också känner att ni inte riktigt har kontroll över er träning. Eller om ni bara vill ha tips på nya träningssätt och utmana er själva.

Träna hårt! Kram<3

Gillar

Kommentarer