30 dagars utmaning, uppdatering!

God morgon!

Vet ni vad, på lördagen var det sista dagen av min 30 dagars träningsutmaning. Jag har kämpat mig igenom varendaste ett träningspass som var insatt i programmet! Stolt över det måste jag nog säga. När jag började var jag super taggad på min utmaning, jag hade ett mål och en klar plan! Under dessa 30 dagar har det varit bra dagar då jag har varit taggad och sämre dagar då jag velat gör allt annat än träna. Det har varit dagar då jag kännt mig energisk och dagar då jag inte haft någon ork alls. Men jag har försökt peppa mig själv de dagar det kännts tungt och tydligen har det funkat någorlunda eftersom jag tränat varje träningspass till slut;)

För mig var det verkligen super viktigt att ha ett mål och en klar och tydlig plan för vad jag skall göra varje dag. Jag skrev in i min kalender varje dags träning och dessutom märkte jag ut startdatumet, halvvägs- och slutdatumet med stora och färggranna bokstäver. Förutom min plan så tog jag en gång i veckan en bild av min kropp för att lite kunna jämföra och se förändringar, ett bra sätt att få motivation på. Men det viktigaste var nog att jag bestämde mig för att jag vill och klarar detta, och det gör ALLA om man bara bestämmer sig för det!!

Nu låter jag som värsta träningsexperten och måste bara säga att det är jag verkligen inte! Jag har inte heller nära på nått mina kroppsmål eller hitta den ultimata träningsrutinen för mig. Men jag har börjat och jag är på gång, och det är det viktiga.

På tal om det så bestämde jag mig för att köra en till 30 dagar utmaning eftersom jag kände att detta träningssätt passade mig bra. Jag tog en pausdag på söndag och körde igång igår med ett ganska lätt pass. Mina 30 dagar ser ungefär likadana ut nu igen men jag har ändrat lite på programmet med tanke på skolan. Jag hinner inte med tre träningspass på en dag nu när sommarlovet är slut så har jämnat ut dem med ungefär två pass (möjliga att dra efter varandra) per dag.

Jag är super nöjd med mina första 30 dagar och taggad på mina följande 30 dagar. Jag hoppas att jag lyckats inspirera någon av er till att köra igång en egen utmaning. Kom ihåg: var och en av er klarar detta och det är endast er själva ni tävlar mot, jämför er inte med någon annan!

Kram<3

Gillar

Kommentarer