Trött, trött och mer trött. Blir snart natten för mig och lilleman. Eller ja han sover redan. Så jag får väll snart haka på han :)

Så god natt på er alla där ute :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon :) sitter fortfarande i sängen och funderar på om jag verkligen vill kliva upp XD
Ammar Nikolai så jag får ju mysa en liten synd till.
Det är verkligen bland det mysigaste som finns. Att amma sitt barn. Eller ja det är mysigt om amningen funkar :)
Men nu ska jag mysa vidare med Nikolai :)
Ha det bra kram på er :)

Likes

Comments

Jag gör ett nytt försök att hålla denna blogg vid liv :) Ska göra mitt bästa som sagt men jag är verkligen expert på att ta världens längsta pauser XD . Men nog om det ville bar säga att jag är tbx och ska försöka blogga igen. Och jag bloggar nu om mitt nya liv som ensamstående mamma till Nikolai. Mitt liv blev inte som det var tänkt från början. Men lever ett nytt underbart liv nu med min son :) och här är även en försenad bild på Nikolai 10 månader senare :)


Likes

Comments

Han är äntligen här min ängel ♥ Den 21 /7 kom våran Nikolai till världen. Han var 51 cm lång och vägde 3555 g. Han kom med ett planerat snitt då han låg i säte hela graviditeten och det gick inte att vända han på vändningsförsöket. Han var älskad från första stund han kom ut. Har inte bloggat på ett tag för jag har varit så trött och sliten men nu kan jag börja igen :) så nu är han äntligen här hos oss våran Nikolai ♥ ♥ 

Bild kommer senare :)6

Likes

Comments

Nu börjar nätterna bli riktigt jobbiga kan jag lova. Den lilla krabaten i magen vill inte låta mig sova, han rör sig i stort sätt hela tiden och det blir ju inte bättre av att jag har ont på samma gång häller. Men men det är väl så det ska vara att vänta barn antar jag. Har iaf fått lov att åka in till förlossningen två gånger då jag har haft ont i magen. Allt ser bra ut men livmodertappen är som sagt avkortad och smärtan och så det vet de inte vad det beror på. Men de har iaf tagit prover på mig nu för havandeskapsförgiftning men det tror jag inte att jag har då det enda som skulle tyda på det i sådana fall är att jag hade protein i urinet senat vi var in. Men magen växer och jag blir större. Och jag börjar bli ganska less på att vara på tjocken nu. För det är så FRUKTASNSVÄRT VARMT. Men men life is life som alla säger. Jo just ja jag skrev ju i mitt förra inlägg har jag för mig att vi kanske måste iväg på ett vändningsförsök för våran ängel inte har fattat naturens lag och vänt sig med huvudet neråt, och ja så blev det en remiss skickades igår så nu får vi hoppas på att allt går bra :)

Nej nu orkar jag inte skriva mer men ni får ha det bra i alla fall :)
Tjingeling på er :)

Likes

Comments

Just nu har jag många tankar i huvudet. För tre nätter sedan fick jag och Marcus lov att åka in till förlossningen då jag hade fått smärtor i magen och ner mot bäckenet. Vi kommer in och jag blir kopplad till en ctg maskin. Inget visades på den allt var fint. Sen var det dags för vul och ul. När de gjorde det vaginala ultraljudet såg de att min livmodertapp börjat kortas av redan nu. Var vid undersökningen i vecka 33+5 är nu i vecka 34+0. Jaha tänkte jag vad händer nu. Läkaren ser till att jag får numret till specialistmödravården och där var jag i går. Fick träffa special läkare och gjorde undersökning igen. Där visade sig samma sak. Avkortad livmodertapp och riktigt kraftiga sammandragningar. Fick då veta lite mer. Livmodern är iaf sluten så jag läcker inte foster vatten, bebisen mår bra men jag riskerar att komma in i en förtidig förlossning och våran ängel har inte vänt sig än. Detta skull alltså innebära att om förlossningen startar förtidigt så blir det snitt. Så nu är jag sjukskriven fram till vecka 37 då jag ska gå på föräldraledighet. Så nu är det sängläge son gäller för mig efter doktorns ordinationer. Så jag får knappt göra någonting inte lyfta, inte bära, inte gå för mycket, inte böja mig för mycket, inte sträcka mig i onödan m.m...

Men men bättre att finna sig i det så våran ängel får ligga kvar så länge som möjligt :) 

Tjingeling på er :)

Likes

Comments

Jag vet att man inte ska klaga, men nu är det fruktansvärt varm. Och inte blir det bättre av att jag ut nu är varmare i mig själv än vanligt. Nej fy fasen, men men jag är ju i slutspurten nu. Är ju i vecka 34 nu så det är inte långt kvar :) längtar efter mitt lilla monster som är där inne :) vill bara hålla skrutten nu och få mysa med min lilla ängel. Men det sker ju som sagt snart :). Så nu ska jag göra klart maten och få i mig lite mat. 

Tjingeling på er :)

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt trött nu för tiden, men jag antar att det blir så mot slutspurten. Man blir tyngre och man orkar inte lika mycket helt enkelt. Men men, är nu i vecka 33 ( 34 i morgon) så det är långt kvar nu. Våran ängel är aktiv och sparkar och slår och rör sig som bara den. Men det enda som är lite jobbigt är att den lilla krabaten i magen inte bestämt sig för att vända sig. Så han ligger fortfarande med huvudet högt upp i magen. Men men han har lite mer tid på sig att vänd sig. Men nu blir det iaf att dammsuga och skura och diska. Så ja ni får ha det bra :) Tjingeling på er :) 

Likes

Comments

TRÖTT :( vaknade utav att min lilla ängel i magen lever loppan och nu kan jag inte somna om. Fy fasen vad det rör sig och jag är trött som bara den efter en lång dag igår och en fullspäckad vecka. Ska försöka sova lite till iaf :) 

Just ja är nu i vecka 31 går in i vecka 32 på onsdag :)

Likes

Comments

Idag är jag riktigt trött. Denna natt har min lilla ängel varit igång som bara den. Han har dansat runt i magen och haft karatelektioner på en och samma gång. Men inte nog med det så har jag inte hittat någon skön sovställning. Nu vill jag att min lilla ängel ska komma så jag kan få ligga bekvämt iaf :). Jo en rolig sak kan jag iaf berätta och det är att jag beställt skötväskan jag hade på min önskelista :) så nu är jag lite nöjd iaf :). Så nu ska jag försöka vila lite för jag är verklige riktigt trött. Jag skriver senare :).

Ha det bra Tjingeling på er :)

Likes

Comments