Sitter och minns året 2014.
Tänker tillbaka på tiden som gått..
Ett år som bara har rusat förbi.
Poff! Sa det.

Hur mycket roligt som har hänt.
Hur mycket sorgligt som har hänt.
Hur arg man har vart. Blivit överraskad. Överlycklig. Förtvivlad. Åkt. Rest. Kommit hem för att i nästa sekund undra, vad är egentligen mitt hem?


Utanför fönstret faller snön.
På nått sätt är jag rädd för framtiden.


Men jag ska inte vara rädd.
Jag är glad.
Jag har min familj och mina vänner nära.
Vi har varandra. Vi har det bra.

2015 kommer bli året vi öppnar nya sidor av boken.
Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejjjjj

Va inne i stan och fixade håret, blev så sjukt nöjd!! Hade lite ångest innan, spec. när någon annan ska fixa med ens hår?!! MEN... De vart awesome ! Kan verkligen rekomendera You på Birger Jarlsgatan, snyggt fräsch & lyxigt! Bäst var såklart min snygging Lisa!! Sååå kul å se dig gumman.

So long,
puss puss
Likes

Comments

Länge leve länge sen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Snön är vit som den var förr
när vi bodde dörr i dörr
men det var så länge sen
Ja, det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så länge sen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för länge sen
så länge sen, så länge sen

 

Likes

Comments

..sitter å lyssnar på lite musik, bl.a Maggio's nya <3 håller på och ska börja packa, för imorn bär det av till östkusten & hälsa på lilla pappa. Hoppas det är bra väder så man kan grilla å sola lite också, hade vart gött!

Vi ska bara vara där över helgen, men på nått sätt packar man ALLTID med för mkt kläder.. varför?! Tycker det är jobbigt och solla vilka man vill ha och vilka man veeerkliiigen behöver.. Man vet ju inte vilka kläder man känner för just då, om det blir svinkallt ell om man typ blir bortbjuden, då man vill va lite mer uppklädd liksom?!

Dagens i-landsproblem haha.

 

kan minnas hur jag plockade dessa vackra blommor, och gav till dig.

Jag tror mitt hjärta blöder

 

 

 

Anyway. Väskan ropar mitt namn... trevlig heeeelg everyhoopa !

XOXO TK

 

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, nej det är tittis sammankomstdaaag!!!!! <3

Two days, fullpackad bil, massa roligt folk, sol å vår .. destination strägnäs ! YÄÄÄÄY !

 

Ska fixa mig järnet nu, pepp peeppp !

HARE GÖTT! /TK

 

 

ps. solen är till dig älskade lillasyster <3, som jag saknar nått så otrooooligt mycket.

Likes

Comments

Hur tokigt, snyggt, knäppt, roligt, skumt eller äckligt.. spelar ingen roll VAD HON GÖR, allt blir så perfekt på nått sätt.. Precis som en kameleont ändrar färg kan hon snabbt byta sin image- jag menar hur många av oss skulle se helt fabolous ut i en köttklänning?!

 

Därför diggar jag henne, stenhårt. För att hon är sig själv och vågar sticka ut, vågar stå för det hon gör och inte låter sig formas i nån slags konstig mall hur man "ska" vara. 

Blev dock besviken över hennes nyaste singel. Den är inte vad vi hade hoppats på. Vissa säger "man måste ha lyssnat på den några ggr precis som dem andra låtarna". Men saken är att Born this way ÄR annorlunda. Hur mycket jag än lyssnar på den kan jag inte riktigt gilla den lika mycket. Men så är det väl ibland antar jag. Ska iallafall med spända små öron lyssna på nya skivan som släpps nu snart.

Nu ska jag gå å ta ut kladdkakan ur ugnen, fredagsmyys till er snyggos!

/TK

Likes

Comments

Idag är det VÅR! yeeeeeeeeeeeeey!

Tänkte fira med nåra bilder  som ni sewr här nere:))

 

Idag har jag varit på en jobbintervju inne på karlaplan..  Trvis inte så jättebra på mitt nuvarande, så.. vi får se vad som händer! Kändes riktigt positivt iafll, ska dit och provjobba redan på onsdag.. men man vet aldrig vad som händer, så därför vill jag inte riktigt ta ut nått i förskott. Men vi hoppas! ;)

Butiken är liten, men har fullt upp. Bla har dem hand om leveranser av blommor/buketter till svt & kungahuset. Känns liiiiite fedt.

IKVÄLL KOMMER SVÄRMOR HIT! Ska bli såå mysigt! Tjänst, massa god mat å mys! <3

Likes

Comments

Har av olika anledningar inte orkat blogga... har även funderat på att spärra den för anonyma läsare, eller lägga ner bloggen helt pga att det känns som den gör ibland mer skada än nytta. Inte för att jag inte står för det jag skriver, jag menar varje ord. Jag vill inte heller dölja något. Utan mer att folk tyvärr missfattar och drar egna skumma slutsatser , sprider falska rykten och sticker en i ryggen med en kniv istället för att fråga mig personligen. Riktigt tråkigt tycker jag, och ont gör det.

 

Men nu när jag står i korsningen och undrar om jag ska låta dem negativa händelserna slå ner mig så tänker jag på varför jag från the beginning startade bloggen.. Det va inte för att få vara nån jag inte är i verkligheten.  Det va inte för att vara egoistisk och inte heller att för att få spela kool. Nej, det var för att få skriva om saker jag gillar, funderar över, osv. Något jag kommer fortsätta göra.

 

Kände att jag var tvungen att få ur mig det.. Så nu vet ni det.

April månad kommer förövrigt  bli sjuukt kul, och även lite stressigt! Är hjälpis tillsammans med hjärtat, försöker stötta han så mycket det bara går :) Ska även till pappii en helg och hjälpa till därfborta, naaaaaajss !

 

 

 

Att ibland känna sig ensam bland vargar, helt tom och exposed.

Men vem bryr sig?

 

Likes

Comments

Nu är det klart ;)
Gjorde fedt ont om jag ska vara ärlig, men ångrar inte att jag gjorde det!! Även om det inte va bästa starten så blev det ändå lyckat, tack vare Felicia å hon som jobbade där. Puss på er :))) Nu vankas det grillning för första gången iår, awesome.

XOXO,
TK

Likes

Comments

yep. 

älskling drar till öland för att hämta vår nya bil *happy*.. då passar jag på att dra till the bridge över helgen, ska bli skönt att ba få slappa lite med min fina vän,  men det kommer samtidigt göra ONT!!!

why ? varför gör jag det?  idonno men nu när det är bokat finns det liksom ingen återvändå haha, så det är väl ba att bita ihop å se glad ut! I sommar kommer vi va snyggast så äre ba!

 

 

PUSS!

/TK

Likes

Comments