Header

hej!

jag trodde faktiskt att jag ska få sjuka frågor men jag fick grymma frågor och roliga och jag själv blev intresserad av dom hehe jag kommer att svara på 11 frågor bara!

1: du heter inte tito på riktigt eller hur? isf vad är ditt riktiga namn?

nej jag heter inte tito på riktigt men du som ställde frågan skriv igen så kan jag säga va jag heter på riktigt annars skriver inte mitt riktiga namn offentligt hehe

2: vem litar du mest på?

de finns ingen jag litar på upp till 100%

3: är du singel?

de e inget jag vill avslöja just nu, sorry :)

4:har du haft seriösa förhållande?

ja de har jag

5: vad är du bäst/sämst på?

jag e bäst på allt hahaha! NÄ men jag e faktiskt bäst på att prata med folk och få dom att bli glada
jag vet inte va jag e sämst på faktiskt de finns säkert negativa saker men har inte kommit på dom än hehe

6: hur får du en att hata/ älska dig?

tung fråga HAHA! nä men de beror på om jag vill att människan ska hata eller älska mig men vrf skulle jag välja att någon ska hata mig? haha men att få någon älska mig? jag beter mig på de sättet som människan tycker bäst om ;)

7: vem vänder dig till när du mår dåligt?

min kusin, hon har ställt upp för mig och stöttat mig, hon förstår mig upp till 100%.. oh kan inte beskriva henne faktiskt men hon e underbar <3

8: har du svikit någon du älskar/älskade?

lyssna asså jag sviker inte någon om jag inte känner att denna människan kommer att svika mig alltså jag vet inte hur men jag kan känna att någon vill ge mig kniven i ryggen då tar jag steget innan han/hon gör de.. så jag kallar inte " svika "

9: är du kär just nu?

kär och kär heheh nä men de kan finnas någon jag tycker om ja

10: vad hatar du mest?

jag HATAR och vara ensam asså jag måste ha någon i mitt liv och tack gud att jag har någon just nu <3

11: vem saknar du mest?

jag saknar människorna som har dött i mina ögon, jag saknar dom som fan men jag skulle inte välja se dom eller prata med dom ens, för jag vill behålla de fina minnen med dom :)!
jag avslutar detta inlägget men en låt som jag tycker om <3


https://www.youtube.com/watch?v=3AtDnEC4zak


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Vi alla drömmer om att vara med den man älskar, den man känna sig trygg med, man känna sig hel när man e med den man älskar, men vi måste oxå acceptera att allt vi älskar kan inte bli våran, jag menar de flesta kärlekspar går isär i slutändan, man har alltid undrat Vrf?
2 älskar varann så mkt så att dom inte kan få varann? Vart e rättvisan då?
Tänk dig att vara med den människan du älskar i 1-2-10 år sedan lämnar ni varann som inget har hänt? 
Hur kan man?
Vrf sagan kan aldrig slutar lyckad? Med glädje? Vrf varje saga slutar med tårar?

Tänk er denna känslan där man känna sig ensam även om man har någon just breved..
Dom lämnar dig när de regnar men du måste oxå veta att Solen kommer komma.. 

Så Va e kärleken om man inte känner de...

Likes

Comments

för mig e du lika värdefull som diamanter. Du fyllde mitt hjärta med låtar. Jag känner mig jävligt varm i dina armar,Jag VET att du e min själsfrände och De kan inte finnas någon annan i hela världen,
Jag verkligen älskar den tiden jag tillbringar med dig. Du gör mitt uppehälle lönar sig,Vart fanns du innan jag träffat dig? Jag ÖNSKAR att jag kunde börja om mitt liv från början med dig eftersom den tid jag tillbringar med dig e aldrig nog för mig. Jag behöver dig mer och mer för varje dag som går,

du e MIN kärlek så kom hålla mig nära ditt hjärta.
Låt mig veta att
du finns nära mig. Jag lever bara genom din kärlek varje dag. Jag kan inte tänka mig leva ett ögonblick utan dig och Om någon vill fråga mig definitionen av kärleken jag kommer berätta för dom ditt namn för Du har fyllt mig med din oändliga kärlek MEN ingenting känns likadant för dig, Jag förlorade hela dagen lång i drömmar, jag förlorade hela dig,men de verkar som att du e Världens himlen för mig,
du visste att jag trodde aldrig att en sann kärlek existerade TILLS jag träffade dig. Du visade mig så mycket kärlek och har fyllt mitt hjärta, Jag ville aldrig förlora dig. Jag ville aldrig vara ifrån varandra. jag önskade så många gånger att du ska Håll om mig i dina armar och låta mig bo där för resten av mitt liv MEN ingenting känns likadant men sak vet jag och de e att du kommer finnas i mitt hjärta för resten av livet!
Likes

Comments


Han la sina händer i sitt huvudet och skrik så högt han kunde.. Han skrek av rädsla, hon skrek av besvikelse, sorgen hade tagit honom en lång väg så att hans värld blev mörk, han ville att vägen ska ta slut. Han hade inga kräv, han ville bara må bra, han ville bara känna och njuta av livet innan de försent, han va för de mesta ensam, skriver om sina egna känslor, skriver om hans kärlek, skriver om hans vänner och om hela sitt liv, han hade alltid hoppats att sitt liv ska bli bra, han har alltid lidet, han har alltid varit ensam, han ville bara 3 saker från livet, kärlek,lyckan,glädje men han kunde inte hitta dom.. Han kunde inte hitta något av de så länge han e som han var! Han trodde att hela världen hatar honom, han gav upp, han ville ta sig upp på egen hand, han ville ta hand om sig själv, han va stark men ändå inte, många saker kunde hindra honom från glädjen, de kunde vara ett sms,samlat eller bara en stämning, han bestämde sig att lägga allt bakom ryggen och börja på nytt, han flyttade, han hittade sig själv, han har ett leende på läppen nu, han skrattar och mår bra, han lever sitt lycklig liv utan problem, utan tanker inte, de enda han tänker på e sin framtid, han insåg att ingen e värd sina tårar, han insåg att ingen förtjäna sitt hjärta för sitt hjärta va för ärlig.. Och nu mår han bra, trivs bättre och har lagt allt bakom sin rygg och tog allt som hänt med honom som en läxa, Han kunde sitta och gråta i timmar innan men nu han sitter och skrattar åt sig själv i timmar, ja de e livet, man kan aldrig få utan att ge, men han gav och fick inget tbx, ja han har gett upp, gett upp i de gamla dagar och börjar på nytt, han föddes på nytt nu, han vill inte sitt gamla jag för att han ler nu! :) 

Likes

Comments

Kära tjejer,

Det kommer alltid finnas finare tjejer än dig. & du ser killen du gillar vara attraherad av tjejen som har det du inte har. Det får dig att känna dig ful, så du försöker göra dig till något du inte är. Fuck allt det där. Försök aldrig vara någon annan tjej för att imponera på en kille. Det betyder bara att du försöker attrahera en kille som inte riktigt är för dig. Du är vacker, allt som har med dig att göra är vackert. Vem du är, & vad du inte är. Allting är vackert. ❤

Med vänliga hälsningar,

En kille.

Likes

Comments

Shoutout till alla lojala tjejer där ute som inte springer runt och särar på sina ben för vilken kille som helst. Om hon håller din hand, kysser dig, säger att hon älskar dig, visar upp dig för sina vänner, behandlar dig rätt och finns där för dig. Gift dig med den tjejen!

respekt till alla fina söta tjejer! <3 <3 all min respekt går till er

Likes

Comments

godmorgon, hoppas att alla har haft en underbar fredag, själv har jag suttit hemma och mådde skit  :( men aja 

många frågar mig hela tiden om min ålder och vilket länd jag kommer ifrån , alltså folk behöver lite information om mig så tänkte skriva lite om mig själv!

mitt namn e Tito Ryadsson 
jag e 19 år gammal fyller 20 8:de juni alltså om några dagar,
jag kommer ifrån Palestina  men aldrig varit i Palestina, jag vet lite konstigt !
jag bor i Göteborg (Gårdsten )

och jag e inte singel ;) upptagen med alla som älskar mig hahaha 
jag jobbar med whykingwear och som telefon försäljare , tråkig jobb jag vet hahah 
många undrar och frågar hela tiden " hur blev du fb-kändis " 
okej de e så att jag går modevisningar ganska ofta, känner alla som e fb-kändisar, 
jobbar som modell så hur tror du jag lyckades bli " fb-kändis " ? haha tänk själva så svårt e de inte ;) 
jag älskar tjejer som e sig själv och våga säga va de vill, 

jag har tyvärr inte så mycket tid att försätta skriva för jag måste iväg , e hos min föräldrar i Ulricehamn och ska åka hem till gbg och träffa några vänner så måste skynda mig hahah
ni alla får ha de så kul och om ni har några frågor så skriv de på fb eller här under! tack&hej <3 
 

Likes

Comments

hejsan !  jag e tbx nu och hoppas att ni har saknat mig precis som jag har saknat er ! ni alla e underbara läsare! älskar er alla av hela mitt hjärta!

tänkte även skriva en jätte fin dikt för er alla och hoppas ni tycker om de!
kanske inte helt ny men fortfarande as bra!  LÄS BARA!!


 
 Pojkvän : hej älskling :)
Flickvän : oh hej baby
Pojkvän : Hur mår du?
Flickvän : Bara bra älskling jag lovar.
Pojkvän : Jag vet att det är något fel så prata med mig.
Flickvän : Jag behöver bara en kram från dig just nu.
Pojkvän : Kan du inte vänta tills imorgon när du ser mig?
Flickvän : Jo......

* Pojkvännen dyker upp hos henne*
Flickvän : Älskling vad gör du här mitt under natten?
Pojkvän : Jag kunde inte sova när jag vet att min baby behöver mig.

Hur många tycker att detta är en bra pojkvän ? 

Likes

Comments

Hahaha dom skrev mitt och alis namn på deras bröst! Hahah aha mysig Asså <3>

Mer bilder ?Likes

Comments

Tjejers drömkille!

En som kramar dig bakifrån och kysser mjukt,

Ringer/ smsar även om han jobba eller på lektionerna och även ringer när han e med hans vänner, en som säger " älskling ska jag hjälpa dig med läxan" en som alltid finns där och har tid för dig, en som skickar gulliga sms på kvällen och morgonen, en som inte håller på med andra tjejer, en som våga säga va han tycker , en som kan se dig i mjukisar och osminkad och tycker ändå att du du e vacker!


Har jag rätt tjejer ?

Likes

Comments