Butikerna fylls nu med vårnyheter och de säljer de sista reaplaggen för nästan ingenting. Jag hade iofs några bonuscheckar så jag skämdes nästan när jag gick ifrån H&M med en hel påse fylld med träningskläder, snygga byxor, skjorta, jacka och en underbar stickad tröja för endast 31kr!!!! Galet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blev inatt väckt av en storkille med halsont, vilket aldrig ser ut att bli bättre. Nu är ett läkarbesök bokat till veckan och jag har pysslat om honom på förmiddagen samtidigt som jag har förhandlat med ett företag om några roliga nyheter i TISTEL AV EVALENA. Ska bli så roligt att få visa er om jag nu får som jag vill. Är så otålig bara...

Likes

Comments

Länge sedan jag var här. Det blir så ibland med livet. Nu har Tistel funnits i två månader och utan att jag och min kompanjon Jannice har gjort någon vidare marknadsföring så går det stadigt framåt och det är tack vare er, fantastiska shoppare! Ni rekommenderar och tipsar varandra, blir så rörd när jag tänker på det. TACK!

Jag har haft en intensiv jobbperiod som nu lugnar ner sig lite så jag kommer kunna ta hand om vår Tistel lite mer. Blir spännande att se hur den kommer växa. Igår hade bjöd jag in Jannice för ett väldigt trevligt "styrelsemöte"


Likes

Comments

Vi är i Stockholm. Daniel jobbar några dagar i storstan så jag och killarna tog ett snabbt beslut att följa med. Älskar denna stad på sommaren, men verkligen inte på vintern. Ett år som innevånare här räckte för mig, sedan packade jag flyttlasset och åkte hem igen. Fick frågan av Elliot igår om vi inte kunde flytta hit. Då är svaret enkelt. Jag kan tänka mig flytta var som helst, bara ni är med.

Den enda av oss som shoppade igår var Elliot, förstår att han vill flytta hit... Han fyllde påsarna på Adidas store. Jättefina saker till skolstart.

Likes

Comments

Igår tog vi den stora gamla amerikanaren och körde ut på Alnö för att fika på Virriga bakverk. Mums så gott det var! Jag blev så himla glad när det faktiskt fanns laktosfri cheesecake. Inte bortskämd med gofika direkt. Den här var med Nutella. Jag var i himmelriket. Fick små uppdateringar av min kollega Jannice som packar varor till er där ute. Nu är det faktiskt hon själv som har bestämt arbetsordningen i det här företaget men lite dåligt samvete hade jag :)

Likes

Comments

Vilka dagar det har varit. Först superstress för att bara hinna färdigt och att inte glömma några viktiga detaljer inför starten. Sedan en konstig känsla av tomhet. Vet inte varför, lite som om efter ett bröllop eller en stor fest som tagit tid och energi att planera som sedan är över. Och nu när ni BÄSTA kunder börjar beställa och "heja heja" orden haglar, enormt lyckorus. Jag åker omkring i en berg och dalbana av känslor. Helt galet!

Likes

Comments

Igår gjorde Klarna (som vi har som betallösning) ett testköp på vår hemsida som fungerade så allt börjar nu falla på plats. Vi har också fått två återförsäljare redan. Så otroligt roligt! Nu hoppas vi att allt fungerar i morgon.

Likes

Comments

Så! Färdig! Med första delen iallafall. Jag behöver nya sängbord och någonting på väggarna. Kanske en ny lampa, tror jag ska söka på lite loppisar. Målning av väggar och tillverkning av en egen sänggavel får räcka för idag.

Sänggavel gör man superenkelt med en masonitskiva som kläs i ett billigt/gammalt täcke( fungerar som stoppning). Jag hittade en gammal grå linneduk som jag spände fast på skivan och spikade i små mässingfärgade möbelnubb. Inte alltid lätt när man inte har de verktyg som krävs men man tager vad man haver, så en slö sax fick fungera som en liten hållare så att jag inte spikade fast fingrarna. Nu belönar jag mig själv med grape och vaniljglass

​Före. Har verkligen gillat den randiga tapeten men det är så skönt nu när den är borta. Förändring är bra!

Likes

Comments

Vad gör man när man har massor med saker att strukturera upp innan lanseringen av sitt egna hudvårsmärke?! Jo man sitter igång och målar om sovrummet... helt knäppt. Vem gör sådant? Hål i huvudet. Jag har satt en tidsgräns. Ikväll ska det var färdigt.

Likes

Comments

Så fin dag! Sol och +22, det är vi inte bortskämma med här uppe... Så vad gjorde jag då?! Jo, satt i telefonen med Tyskland. Haha! Jobbar på med vår webbshop och fick fel nummer av en person på betaltjänsten vi valt. Tog en stund innan den tyska kvinnan kom på varför hon inte kunde se mina redan inlagda uppgifter. Rätt företag men fel land... Men sedan gick det superbra, har kommit på att om man själv är trevlig kund får man alltid bättre service. Säg inget till någon men så fungerar det hos mig med mina kunder också ;-)

Jobbade inte hela dagen, firade min Pappa som fyller 72år idag. God mat, tårta och familj. Allt jag behöver!

Likes

Comments