Godmorgon på er!

Blir att jag gör ett inlägg ifrån min mobil nu för jag ligger i sängen o de värker i hela min kropp så har ingen lust att kliva upp o gå till datorn. Men tänkte mest bara gör ett litet morgoninlägg.

Tänkte att ni ska få komma med förslag vad de är som ni vill läsa om här på bloggen 😊 Jag har massa idéer men skulle vara roligt att höra lite ifrån er för då vet jag även vad ni tycker om. 👍🏻

Men nu blir de att bara fortsätta o vila så jag blir frisk någon gång. Men ha en bra dag nu allihopa! 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är helt sjukt vad man längtar tills man får ett eget boende där man kan inreda o hålla på hur man själv vill. Den känslan kommer vara obeskrivlig. Men de är en bit kvar tyvärr men jag ger inte upp i första taget. Man får bara ta en sak i taget för att allt ska ramla på plats.

(Bilden är tagen ifrån google, vissa brukar vilja att man skriver de när de inte är ens egna bilder.)

Likes

Comments

Det är så mycket mot gångar, samtidigt som de har varit mycket medgångar också. Jag ska bara ta mig igenom en viss period här nu så kommer allt att bli 100% bra igen! Måste bara vara stark. Försöka vara stark i alla fall!

Likes

Comments

Hej!

Nu är jag tillbaka igen.. Nu har jag verkligen bestämt mig för att verkligen lägga energi här på bloggen! Har sagt de väldigt väldigt många gånger nu o så har de bara blivit några inlägg o sen helt dött igen.. Men nu har jag tänkt igenom detta ett antal gånger o känner att jag verkligen vill detta. Har haft en sjukt jobbig period o är påväg ur den nu. Äntligen!! Tänkte göra en helt ny först men sen kände jag att jag ville ändå fortsätta på denna med tanke på att jag ändå har haft denna blogg ett tag. Så nu är jag tillbaka med nya krafter o idéer.

Mitt liv är inte som de va förr.. Det har blivit en del ändringar o jag har många nya mål o drömmer som jag hoppas att jag kommer kunna uppfylla vart efter som. Sen hur lång tid de tar de vet jag inte. De får ta den tid de tar.

Jag hoppas verkligen att ni kommer tycka om detta o kommer följa med genom mina mål o drömmar!

Likes

Comments

ska jag fortsätta med denna blogg eller ska jag göra en ny?

Likes

Comments

Goddag alla glada i de underbara vädret!
Idag så är jag på ett väldigt bra humör för har inte fått behålla min mat på ett tag o igår så åt jag lite o jag har fått behålla de o de är så himla skönt att inte behöva springa o spy direkt när man äter något. Så jag hoppas att de går åt de här hållet nu 😊

Likes

Comments

Goddag alla glada!

Nu har man kommit hem efter att man har jobbat i några timmar. Blev en kort dag idag men de är bättre än inget alls. Men sen nästa vecka så blir de mer för då ska jag gå intro på ett annat jobb. Så de ska bli roligt!

Vad händer mer idag då? Jadu, de va en bra fråga.. Jag vet faktiskt inte vad som händer idag, har inget planerat så vi får se vad som händer helt enkelt. Man är lite små sugen på att baka något men vet bara inte vad xD haha

Likes

Comments

Hej igen!

Nu sitter man och kollar runt lite på datorn efter att ha varit på möte på Komvux och pratat med en studievägledare. Visst att jag visste att de inte skulle vara så lätt med allt med att ansöka och plugga osv. Men de va fan krångligare än vad jag hade förväntat mig. Men de får gå ändå för de här är något jag verkligen vill! Måste plugga upp andra ämnen innan jag jag plugga till de som är själva planen att jag ska plugga till så de kommer ta längre tid än vad jag hade trott också men de är fan värt de i slutändan tycker jag.

Men som ni såg igår så va jag och en tjejkompis ute och fotade lite och jag hoppas att ni tyckte om dom bilderna jag la upp. La inte upp alla bilder vi hade tagit för då hade de nästan blivit jobbigt för er att kolla på de.. Ska försöka ta mig ut någe mer någon dag och fota när de är lite bättre väder för just nu så är de bara piss väder hela tiden tyvärr..

Planen för dagen är väl att sitta här nu vid datorn och kolla runt lite och sen eventuellt åka och hälsa på min mormor som jag inte har träffat på länge. Saknar henne så mycket! Sen lär de nog bara bli att ta de lugnt resten av dagen.

Men om de är någon som läser detta som har pluggat något efter gymnasiet så kan ni jätte gärna få berätta lite hur ni tyckte de va, vad ni pluggade till osv. Kan va roligt att få höra lite sånt ifrån andra nu när jag faktiskt ska ta mig i kragen och plugga igen fast jag inte är något stort fän av att plugga men jag tror nog att de blir ganska roligt med tanke på att jag ska plugga något jag verkligen tycker om.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka igen. Har varit en sjuk svacka i mitt liv men nu är jag påväg upp igen. Jag har flyttat tillbaka till Norrtälje pga massa olika orsaker. Så nu är de så att jag bor hos mina föräldrar till jag börjar jobba ordentligt. Har 3 jobb för tillfället, bara vikarie jobb men de är bara bra för de är så att jag ska börja plugga o kommer då plugga på distans och då är de bra att jag kan jobba lite också samtidigt för vill inte ta någe studielån. Så just nu är de många bollar i luften men de blir nog bra till slut.

Men ska ta o duscha nu o sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda för roligheter! :P


Inte den bästa bilden men den får gå :)

Likes

Comments