Vuonna 2012-2013 talvella alettiin etsiä perheen kanssa meille pientä hevosta tai isoa ponia, sillä olihan meitä kolme ratsastajaa ja tuntui, ettei ratsastuskoulu ollut enää se oikea paikka. Käytiin noin kymmentä hevosta kokeilemassa ja alun perin meille piti tulla eestinhevonen, mutta se ehdittiin jo myydä. Ajettiin 4h Imatralle katsomaan hevosta ja sieltä Tirri löytyi! Tirri asui ratsastuskoulussa joten mikä olisikaan sellaista loistavampi ensihevonen, niinpä. Tirri on aivan loistava ensimmäinen hevonen, se on opettanut niin paljon. Kaikesta.

1.7.2013 traileri ajoi tallin pihaan ja Tirri oli meidän! Kuitenkin muilla perheenjäsenillä ei oikein into ja aika riittänyt, joten Tirri jäi lähes kokonaan mun vastuulle ja toimii täten edelleenkin lähinnä mun ponina, vaikka äidin nimissä se on.

Tervetuloa siis seuraamaan meidän arkea näin bloginkin kautta. Mulla on jo pidemmän aikaa ollut pystyssä Instagram käyttäjä, jonne olen kuulumisia kirjoitellut, mutta tänne niitä on tulossa laajemmin ja tarkempia selostuksia esim. valmennuksista sekä erikoismateriaalia, mitä ei ig:n puolelle tulekaan! Mutta jos haluat pysyä kärryillä joka päivä, niin ota ihmeessä seurantaan myös @eingodisdottir.

Tirri on toiminut mulla monitoimiponina tosiaan vuodesta 2013, mutta erinäisten ongelmien takia (joista voisin kertoa myöhemmin lisää) Tirri on ollut 2015 lähtien lähes pelkästään kouluponina ja sitä uraa olisi tarkoitus jatkaa. Pääsette seuraamaan ihan kaikkea meidän arkeen liittyvää!

Kuvat tässä postauksessa on aikajärjestyksessä vuodesta 2013 vuoteen 2015. Tästä ei ole kuin suunta ylöspäin!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments