Instagram@theresemaria93

Jag har den bästa som finns i mitt hjärta och det går inte beskriva med allt vad jag ska beskriva.
Jag har den underbaraste och den finaste älskling som finns i mitt hjärta.

Jag kan inte beskriva ur mycket min älskling betyder för mig, utan han är jag inte där jag är idag med att kunna få till med allt runt om kring mig med bloggen som blir bara bättre och bättre som det går.


Jag vill bara ha min älskling för mig själv och ingen annan kan ha fått mig fått mycket på benen.
Jag älskar dig min underbaraste älskling, du är allt för mig.

OVS om vi bråkar eller inte så älskar jag dig ändå.
DU är mitt allt.

Mitt liv utan dig så är det svårt att fokusera på min vardag hela tiden, du är ju den ända som finns för mig vart jag än är.
Vill ju bara ha dig här vid min sida hela tiden, älskar dig massor.

Jag vill bevisa att jag älskar dig massor min snyggaste älskling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon alla mina sötisar!

Hur mår ni idag efter en skön helg? Själv så är det ju toppen så att jag kan ju vara pigg men det gick ju att vakna.
Jag har ju haft svårt att sova inatt igen, men jaja man kan ju sova lite dåligt och ibland inte, men viktigaste är att jag är ju uppe på benen än att ligga och är 😁sjuk😁

Jag är ej sjuk men det är min älskling så att jag har skrivet ett fint sms till han så han kan vakna av det senare idag, jag vill ju att han ska ju ta vila väldigt mycket för det orkar ju kroppen av så mycket som det går också.

Det är ju viktigt att vila när man är sjuk, om man vilar mycket och dricker vatten + en varm kopp te med honung i så kommer kroppen att orka mer efter allt förkylning.

Men jag vet inte riktigt hur han mår idag men det får vi se på sms senare idag för det, men kommer nog få det när jag är på jobbet. Jag hade ju min personal här hos min igår för jag har ju från klockan 18:00 till 19:00 för att ha en liten gäng bara personal och jag, men det var ju min bror hemma hos mig också som hjälpte mig lite granna med att fixa min garn som bara blev som en klump.

Men det var ej så mycket så jag fixade det sista själv men min bror ska ju hjälpa mig att fixa lite med datorn så att jag kan ha bra redigerings program så att jag kan göra mer vloggar men allt tar ju tid.

Jag har ju haft Youtube en lång vila för att jag mådde ej så bra efter allt begravning som gjorde mig så ledsen så att jag kunde ej göra nått toppen men jaja, jag är ju mer piggare och orkar mer som man ej trodde men ska ju dra igång vloggen när jag ska dra mig till bussen visst det kommer ju vara dåligt ljus men jag har ingen bättre kamera för jag har ju min GoPro, visst jag har ju den rosa men det funkar ej bra att vlogga med.

Jag gör ju allt jag kan att få till det bästa vloggen som går men just nu så går det bara knip svängen hela tiden.
Men jaja jag får väl leta mer.

Men det var inte det jag skulle förklara, det var så här att jag vill ju ha en egen surfplatta för att jag vill ju kunna göra bättre planering för mig men problmet är att min personal sa ifrån att dem personalen att jag skulle ta bort appen för att det går inte via banken, men hallå jag har ju koll vad jag gör men då tycker dem att jag ska ha hjälp med min godman, men gud.

Nu känns det som att vissa personal inte förstår riktigt hur jag planerar in för mig, jag försöker ju få tag på en egen surfplatta för att jag måste ju träna själv att spara undan pengar utan att ta slut på allt ting för mig. Men i morsse var jag ju tvungen att ta bort den för att jag blir ju så tvingad saker men jag kan ju ladda ner den igen och försöker få till det men jaja.

Vad ska jag göra nu då, vart ska jag ta vägen hela tiden om allt blir bara problem för mig vad jag än gör tydligen.
Jag vill ju kunna planera min vardag som jag vill ha om dagarna men just nu går det inte för att jag har bara mobilen, tänk om mobilen går sönder vad ska jag göra då?

Jo då behöver jag ju ha min ipad som jag vill ha för mig och kunna kontakta folk för mig också.
Men vi får väl se vad som kommer att hända för mig också, just nu är jag bara mest arg på min personal som bara säger så hela tiden för mig som jag inte alls tycker om hela tiden men jaja, vad ska man ta vägen nu då.

Jag kan inta ta med mig min dator hela tiden om dagarna, om jag är på jobbet bara i 3 timmar så kan jag ju planera in direkt efter jobbet men nej det kan jag ju inte för att jag har ej någon surfplatta.

Nåja vi får väl se vad som kommer att leva till om detta istället men just nu blir det att försöka få till allt med mig och fixa klar mig inför att jag ska dra till bussen men det tar ju tid med bussen men strunt samma vad gör det.

Viktigaste är att jag är i värmen först innan jag går ut till bussen.
Hoppas att ni alla andra är friska och kan gå till skolan eller jobbet.
Men är ni sjuka kan jag ju säga krya på er och vila mycket.

Eller om någon fyller år eller att har namnsdag säger jag grattis till dig.

Ha det gött nu alla mina söta änglar. Puss

Likes

Comments

Gud vad tiden går ju fort! Jag hinner inte med längre med dagarna och helgerna.
Jag har varit hos min kille och kollat på melodifestivalen och jag blev så glad att Samir och Viktor kom till finalen så det ska bli kul att höra när det kommer till Stockholm och kunna vänta så länge men okej då.

Men nu är jag hemma och ska ju se klart på så ska det låta men sen efter det ska jag kunna gå och sova och drömma om min underbaraste älskling som är sjuk. Men alla blir ju sjuka ibland men jag får väl se till att han ska vara inne och bara slappa under tiden så att han kan kunna jobba igen.
Men just nu så tänker jag låta bli att tänka så bara att jag får ha mer koll på mig själv istället.

Imorgon ska jag fixa en ny patron så jag kan ha kolsyra vatten hemma så det ska ju bli toppen också, blir ju glad också kanske någon gång ska jag köpa någon ny smak kanske vet inte vad jag ska ha för smak heller men jaja jag får väl försöka få till det.

Jag ska inte hindra er för mycket med allt text för er men jaja jag ska nu försöka kunna få till under tiden men jag ska börja vlogga imorgon och se vad som kommer att bli också.

Men nu ska ni få ha det gött och se vad det blir för imorgon för er också.

God natt till er alla sötisar!!!!!!

Likes

Comments

Lite tips vad kan jag ge till er för att det är ju snart alla hjärtans dag. Gud vad jag har funderat väldigt mycket, men dem tipsen jag kan ge är ju så klart att man kan ju kunna få det bästa alla hjärtans dag.

1. Det man ska göra är att planera in dem bästa som sin partner gillar.
2. Hitta den finaste och bra restaurang, jag tycker att det spelar inget roll för priser för maten.
3. Se till att partner inte har nått annat som är i mellan, se till om ni har barn hemma att ni kan fixa barnvakt så att ni kan vara lite själva.
4. Få till lite blommor att ge till sin partner och choklad eller nått annat gått att äta för godis.
5. Hitta den perfekta outfit att ha på sig den dagen och ha ensamtid tillsammans.
6. Om ni har barn så kan ni ju ge väldigt mycket kärlek också, men föräldrar eller sin partner behöver ha lite tid med varandra, det är för att dem jobbar mycket och inte hinner få till den bästa tiden för det kan ju hända att en jobbar på dagen och en jobbar på natten så behöver man få till det som det går.
7. Göra egen kort som det blir speciell för sina föräldrar också för det är så att barn vill ge nått som sina föräldrar kan ju älska väldigt mycket.

Det är dem 7 tips som jag kan ju ge för att kunna få det bästa alla hjärtans dag men kom ihåg att boka platser så det inte blir för fullt med folk. Det kan ju hända att vissa ställen inte kan få platser och det är bra att få till dem bästa ställen som man kan ju trivas bäst på.

Alla har ju olika saker smak också, man ska ju kunna få till det som kan ju fixa sig mitt i allt också.
Men kan ju även beställa blommor på deras blombuketter om man vill göra nått speciellt.
Viktigaste är att man har ett speciellt kort man kan göra själv eller fixa från deras butiker för att kunna skriva nått fint eller skriva en fint dikt till sin älskade också.

Det man kan göra också för att få till hemmet kan man ju städa och göra fint kanske tända levande ljus och göra lite blomblad vid gången för att få till det bästa för sin älskade när han eller hon kommer hem från jobbet.
Jag hoppas att ni tycker verkligen att jag ger dem bästa tipsen som kommer att gör din partner så glad och inte någon annan kan få till det just för dig också.

Men jag hoppas att ni kan dela denna inlägget och ger kommentarer vad ni tycker och hoppas att ni kommer få till det bästa som finns också just för er.

Hoppas att ni får en toppen dag.

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå alla mina sötisar!
Idag så har jag faktisk jobbat på posten och det funkar hur bra som helst där. Jag har ju varit hemma att tag för jag ska snart till nästa jobb, har ätit och det ska bli skönt att kunna få till det under tiden med jaja. Jag ska försöka fixa lite planering också, men jag hoppas att min kille får sin dator så att vi kan ha lite spel kväll tillsammans också.

Jag ska ju också försöka få till lite saker och vet inte vad jag ska få till men vi får se vad som kommer hända lite under kvällen också. Nu blir det att försöka kunna få ner lite packning och sen ska jag lämna kläder och min dator och jag ska försöka kunna spela the sims 4 efter jobbet ska bli så spännande att spela hemma hos min kille men jag måste koppla up min dator i min killes internet igen.

Men solen lyser så det var ju en toppen för mig.

Likes

Comments

Alltså jag vet inte vad som händer med mig längre. Jag skulle till jobbet och senare underdagen när jag håller på att jobba när jag satt i lillbilen och jobbade så såg jag att det var ju två olika skor, alltså gud vad jag skratta och när jag visade för mina vänner börjar dem att skratta och skaka på huven för jag är ju lite knäpp. 😁

Jaja sånt händer just ibland och jag ska kolla riktigt noga vilka skor jag ska ha på mig också.
Nu blir det att slappa lite innan man ska lägga sig men det kommer ta ett tag, så jag ska få i mig lite i magen och sen blir det att se nått på tv så jag ska inte missa nått på tv idag så jag ska se på det.

Men vet ni vad jag älskar är ju vindruvor, dem är ju så himla goda.

Men nu ska ni se på bilderna på mina fötter.

Likes

Comments

Gud vad jag längtar redan imorgon.
För imorgon ska jag hjälpa en vän att starta en blogg sida som den kan blogga på, för man kan ju få ut alla sina mående för att kunna må bra också.

Jag tycker att man ska ju kunna hjälpa sin kompis, jag ska få till hennes blogg så bra som det går.
Men jag kan tipsa hennes blogg så fort jag har fått till det blir klart för det kan ju ta lite tid att fixa detta men jag ska få till det så bra som det går för den personen också.

Det kan ju ta tid men det kan ju göra det för det ska vara lite andra saker som ska laddas ner också innan man kan ladda upp bloggens bilder men det funkar ju ändå också men allt kommer ju att fixas sig ändå mitt i allt också men just nu ska jag försöka få till bra motiv till bloggen och få till.

Likes

Comments

God morgon God morgon alla mina sötisar!
Idag är jag så morgon trött för jag har haft svårt att kunna sova undernatten för jag saknar efter min underbaraste älskling och jag känner mig inte trygg längre att sova hemma själv längre, jag sover mer och mer tryggare hos min kille och jag känner att vad är det som är fel på mig?

Jag misstänker att jag har den tryggheten mer med min älskling och jag sover mycket mer bättre hos min kille och vet inte vad som kommer att hända om jag inte kan sova denkliget hemma hos mig själv längre.

Om jag inte sover själv hemma hur ska det bli om jag ska bo med någon i så fall, men jag känner ju inte mig trygg hemma själv för jag känner att jag vill vara med min älskling hela tiden under nätterna men jag är ju tvungen att vara i min lägenhet för att kunna bevisa att jag kan göra saker i min lägenhet för att en vacker dag jag kan kunna bo tsm med min underbaraste älskling som finns i mitt hjärta mer än något ting annat i hela världen.

Men jag ska ej klaga om det men jag mår ju som jag gör ändå, men just nu så dricker jag en kopp kaffe och försöker vakna till men det är tydligen svårare än jag trodde men jaja jag gör ju så gått jag kan också, men just nu så kollar jag nått på tv som är lite musik i så det funkar ju för lilla mig också och det kan ju funka också om man vill vakna upp med musik på morgonen och jag ska ju till jobbet och det är inte kil alls heller vill ju bara ligga i min säng och sova om dagarna och slippa gå upp också.

Men under dessa veckorna så känner jag att jag inte trivs längre med Youtube för det är krävande för mig att kunna redigera video och jag måste ha tid att filma också men jaja jag ska ju göra så gått jag kan men just nu så känner jag att jag vill bara kunna blogga mer och mer för att jag vill ju kunna få mer tid att skriva av mig mer än prata i en video men just nu så känner jag att jag inte vet länge?

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig att välja vad jag ska ta vägen någon stans?

Nu kan ni ta att kunna rösta vad ni tycker också för att jag ska veta lite mer också vad ni känner och tycker för att jag vill ju kunna nu få hjälp med detta innan jag får mer och mer problem.

Hoppas att ni har fått en perfekt morgon också för er alla andra.

Likes

Comments

​God eftermiddag alla mina sötisar!
Jag har haft det skönt under helgen, igår så var jag och min underbaraste kille varit och tränat men glömde ta en bild för det, men får väl göra det nästa gång.

Jaja men man kan ju glömma saker men det får ju ta det planerat in det att jag ska ta en bra bild till min instagram för jag har ej blivit van vid att min kille är i samma gym som mig men det kommer att ta tid.

Jag kommer ju att kunna få till det flesta gångerna också. Jag ska ju göra det bästa bilderna som finns också om jag kan lyckas att få till.

Men det har varit mysigt att vara med min älskling så otroligt mycket också.

Hoppas att ni får en toppen dag också.
Må gött med er alla sötisar!

Likes

Comments

Gud vad jag har längtat efter min lilla söta snyggaste älskling som jag fick vänta på ett bra tag.
Jag känner mig så himla nöjd och gud vad jag fick vänta men det var ju värt det.
Väntar man på nått gått väntar man aldrig för länge.

Men jag försöker planera in saker så jag får det klart också, men ibland blir det ju svårt också.
Just nu så kommer det bli så skönt att få till allt planering som finns för mig också, jag älskar deras sida att göra det perfekta planering som finns, men jag vet inte hur bra dem är.

Jag kan ju säga att dem är ju så himla bra, är ju nöjd så att jag inte vet vad jag ska ta vägen längre men jaja jag gör ju så gått jag kan också att fixa till andra saker.
Men snart är det ju alla hjärtans dag och fettisdagen, på alla hjärtans dag så kommer jag vara lite mer tid med min älskling och fettisdagen kommer jag ju köpa nått så jag kan gotta själv lite.

Hur ofta brukar man ju få gotta sig? Knappt aldrig för mig. Men här kommer ni se min snyggaste almanacka som jag har älskar så otroligt mycket.

Om ni undrar vart man kan göra sånt så kan man göra det hos http://www.personligalmanacka.se/SE/

Så hoppas att ni kan få till det bästa stil som ni kan också.
Men nu blir det att kunna få till lite mitt också.

Likes

Comments