Header

God kveld. Klokken er altfor mye, føler den egentlig er bare sånn 21-22.00 ca. Men det er den nok ikke.. Fikk ungene så sent i seng at det er nok derfor jeg føler det. Jeg burde vært i seng for sånn ca en time siden. Men her sitter jeg. En lærer så lenge en lever?

Uansett, tilbake til overskriften i dette innlegget. Ja idag skjedde det store, som jeg egentlig har ventet på, men som jeg håpte aldri skulle skje. Søsteren min kom på besøk i formiddag.. Vi bestemte oss for å ta oss en tur til Åsane, til mormoren min. Pakket sammen stellebagen, alle kledde på seg og var klar til å dra. Satt oss ut i bilen i godt humør alle sammen. Jeg vridde om nøkkelen, kom noen rare lyder og så sa det stopp. Hæ? Nei dette kan ikke stemme, jeg vridde nøkkelen om engang til. Det skjedde det samme, gjorde det flere ganger i håp om at dette IKKE kunne skje. Ble ganske så irritert på hele bilen. Ringte pappa, ja pappa (fordi han har peiling) Og det har ikke jeg. Sjekket oljen og alt, alt var i orden. Pappa var ganske sikker på at enten er det batteriet eller så er bilen din død. What? Død kunne den ikke være. Tankene strømmet inn, bruke enda mer penger på en dritt bil (uansett om jeg er glad i bilen min) Ta tog? BUSS? med 2 unger når jeg bor på dale, ikke kunne bare hoppe i bilen og kjøre dit jeg skal/vil? Ikke ta meg feil. Jeg har ingenting imot å ta buss/tog osv aleine. Men med to barn, så er ikke dette like gøy. Spesielt ikke over lenge avstander. Er så mye bedre når en har bil. Men fikk tak i startskabler, og etter noen forsøk.. Ja da startet den. LYKKE!! Den var ikke død. Slik som linnea sa " bilen ikke dø mamma? ", nei heldigvis sa jeg. Linnea "bilen fungere igjen, åsane no? ". Ja så ble det åsane, taco og boller hos mormor, og alle var glade. Uansett en kjempe fin dag selv om bilen nesten streiket.. Ja jeg føler jeg er blitt litt avhengig av å ha bil. Før jeg hadde bil så hadde jeg ikke noe særlig valg. Men når en først er vandt til å ha en bil, så blir det plutselig ikke fullt så gøy å begynne å ta tog og buss igjen.

God natt!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Stillhet, noe som er så godt etter en lang dag. I løpet av dagen er det veldig lite stille i mer enn 2 sekunder. Om kvelden når både Linnea og Matheo er lagt, og jeg har ryddet vekk alt av leker og diverse. Så er det så utrolig godt å bare slenge seg ned på sofaen og høre stillheten. Idag har vi stor kost oss. Var et par timer ute på lekeplassen, også syklet Linnea litt til hun ikke orket mer. Hvem som måtte bære sykkelen hjem tror dere? Jo meg, som vanlig. Det å trille en vogn, samtidig som en bærer en trehjuls sykkel og i tillegg skal passe på en 2.5 åring er ikke så lett, spesielt ikke lett når 2.5 åringem ikke vil komme. Jaja, så kom vi oss inn til slutt.

I ettermiddag fikk vi besøk, av de som bor under oss. 2 jenter, en på 15 mnd og en over 2 år og mammaen deres. Skal si Linnea og de lekte og herjet på. De stor koste seg iallfall. Hun var så sliten, så etter å ha synget nesten en sang for henne så var hun langt inni drømmeland og det samme var Matheo. Så i kveld var det lett. I morgen er min kjære søster komt hjem ifra ferie, hun har vært vekke i 12 dager. Så vi gleder oss til å være med henne, Linnea gleder seg spesielt.. ettersom hun er blitt lovd en pakke. Jeg skal bare slappe av å se på suits, som jeg har hele 2 sesonger igjen på, alltid like gøy det. Ha en fin fredag og god helg!

Likes

Comments

God morgen. Nå som Linnea har ferie ifra barnehagen så starter vi dagene våre litt senere enn ellers. Derfor har jeg ikke komt lengre enn til kaffikoppen nå. Frokosten er inntatt, alle har dusjet og nå skal jeg hive i meg denne koppen og dermed starte på litt husarbeid (som er like kjedelig hver dag, men må gjøres) Før Matheo skal ha en flaske melk. Dermed skal vi ut å gå på tur og blir vel et stopp på lekeplassen og butikken. Uansett så har vi hatt en fin start på helgen. Det vil si smilende barn og godt humør. Ha en fin fredag, så snakkes vi senere.

Likes

Comments

Hei! Ja da begynner jeg å blogge, igjen. Av og på som bare det. Men denne gangen får jeg prøve å holde det gående. Kan vel begynne smått å fortelle kort om meg selv. Jeg er aleine mamma til to små herlige barn. En jente på 2.5 år, og en gutt på 3 måneder. Jeg jobber på et omsorgssenter og er for øyeblikket i mamma-perm. Noe som jeg stor trivst med. Kommer til å skrive om alt fra A til Å vil jeg tro.  Så følg meg! 

Likes

Comments