Hei fine blogglesere! Jeg har akkurat våknet, og befinner meg nå i London! Vi kom sent i går kveld, og drar hjem på fredag.

Jeg har dessverre ikke tatt med kamera, men jeg vlogger på norwegianblogs på snapchat idag. Så legg oss til for å følge dagen min! Nå må jeg nesten stelle meg, før vi skal ut å spise frokost, også primark!

Snakkes!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ukens person: Det må definitivt være lillebroren min. Han var på besøk her mandag til torsdag, og han får meg alltid i godt humør. Han er så snill og god, og ja. Best er han haha!

Ukens tanke: At jeg egentlig må begynne å sette mer pris på ting. Selv om livet har vært skikkelig kjipt mot meg, så finnes det så mye bra også. Litt klisjé, i know, men uansett. Jeg må rett og slett ikke tenke så negativt hele tiden. Jeg har en fantastisk familie og kjæreste rundt meg, og jeg blir glad bare av tanken!

Ukens sang: Det må bli Runnin' av Ramòn. Den har gått på repeat denne uken. Du kan finne den HER

Ukens serie: Jeg og samboeren startet å se på Modern family på nytt igjen, og har snart sett ferdig alle sesongene som ligger ute. Det er så morsomt, og enkel underholding. De som ikke har sett det, må se det!

Ukens opptur: Definitivt ar min bror var på besøk. Uten tvil!

Planer for denne uken: Svigerfar er i byen denne uken, så blir nok å finne på ting med han!

Hva har du gjort denne uken?

Følg facebook-siden min for å få med deg oppdateringene HER

Likes

Comments

God morgen! Våknet opp til strålende vær her i hovedstaden idag. Deilig! Holder på å spise frokost i mens jeg ser på God morgen Norge. Vurderer å gå en liten spasertur etterpå, for å få startet dagen skikkelig. Ellers så har jeg ikke så mange planer for dagen egentlig. Utenom å handle, og vaske badet. Sistenevnte kan ikke vente en dag lengre haha.

I kveld blir det taco, the voice og strikking. - Og ikke minst tenne masse lys. Åå jeg elsker mørke høstkvelder med telys rundt forbi. Deilig start på helgen rett og slett!😄

Likes

Comments

På bloggsnappen vår så var den en seer som lurte på om jeg kunne poste et innlegg om popsocketen jeg fikk i posten. Selvfølgelig kan jeg det! For de som ikke vet hva det er, så er det en liten dings du kan ha bak på mobilen, som du popper ut og kan bruke til støtte når du holder mobilen.

Jeg fikk min nye i posten idag, fordi jeg ville ha en som matchet det nye dekselet mitt. Så nå har jeg gått et par dager uten, og det har vært skikkelig uvant. Jeg digger personen som har kommet på denne oppfinnelsen ass, haha! Jeg handlet mine på eBay, til bare 10-15kr. Jeg har dessverre ikke link til den har nå, men de har mange forskjellige motiver. Du kan finne de HER!

Likes

Comments

Jeg skal fikse neglene mine igjen en gang neste uke. Nå er det en stund siden jeg fikset de sist, tror det faktisk nærmer seg 5-6 uker. Så de har nå vokst en del for å si det sånn! Jeg har blitt veldig glad i negler egentlig. Føler meg automatisk mye freshere, og de er som regel alltid på stell!

Men er nå jeg har et problem; jeg er usikker på hvilken farge og form jeg skal ha denne gangen. Nå har jeg en veldig fin nude farge, og har litt lyst å fortsette med den, bare en annen form. Men jeg vil ikke bli lei den heller haha! - så kan jeg heller ha røde negler neste gang, nærmere jul kanskje. Hva syns du er finest?

Likes

Comments

God kveld! Vi har endelig kommet inn etter en lang dag ute. Kjenner jeg er skikkelig sliten akkurat nå! Siden vi har vært ute å gått i hele dag, så sier det seg selv at behagelige klær er et must! En enkel skjorte, varm cardigan, en lett trench coat og et par deilige sko. Det passet perfekt i dag for å si det slik!

Lillebroren min kom jo i går, så i dag kjøpte vi oss 24-timers kort på kollektivt. Da har vi vært på operaen, norsk filmmuseum og vigelandsparken blant annet. Jeg smørte også med lunsj, så sparte vi en god del kroner der også. Litt typisk familiemamma-vibes haha. Jeg har ihvertfall kost meg skikkelig, selv om vi måtte bergene 30 minutter ekstra hjem, fordi noen tok feil t-bane😝

Begynner å bli ganske trøtt også, så skal lage middag her før jeg rett og slett tar kvelden.

Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei dere! Jeg har satt meg godt tilrette i sofaen, med en kopp chai latte, og skal få unnagjort noen ærend. Det skjer så mye nå de neste ukene, så det blir veldig spennende! Jeg må blant annet få bestilt togbillett til flyplassen i Sandefjord, for om nøyaktig 2 uker så drar jeg avgårde til London. Der skal jeg være i nesten en uke sammen med den kuleste farmoren du finner. Det gleder jeg meg skikkelig til kjenner jeg! Vi skal handle, spise masse deilig mat, musikaler og markeder. Åh det blir kos!

Lillebroren min har høstferie denne uken, og han er nå i skrivende stund på bussen på vei hit. Han er fremme 18.20 i kveld, så da skal vi kose oss med taco! Jeg må også ut og handle idag, og ja. Litt hverdags-lignende greier egentlig. Må ha noe å finne på når jeg går hjemme hele dagene. Det var egentlig blitt meldt skikkelig regnvær idag, men var bare litt regn i luften når jeg sto opp, og nå titter faktisk solen frem. Kanskje jeg må få tatt noen bilder ute!

I går vasket og ryddet jeg hele leiligheten, så ganske deilig å våkne og starte uken med en fresh leilighet! Byttet også på sengen i går, og det er få ting som er deiligere enn å legge seg i rent sengetøy. Yeeses som jeg sov godt i natt! Jeg er så heldig som får låne den gamle pcen til samboeren, siden min synger på siste vers. Deilig å kunne blogge på en pc som faktisk fungerer haha! Nå må jeg rett og slett hoppe i dusjen, slik jeg får gjort det jeg skal!

Vi snakkes!😄

Likes

Comments

Helluu! Idag skjer det faktisk mye på timeplanen min. Det er ikke ofte si! Jeg har vært å hjulpet samboeren med noe jobbgreier i et par timer,vi har nettopp hatt middag, og skal på John Legend-konsert senere i kveld. Vi skal også ut å ta en øl eller 2 før konserten. Jeg gleder meg veldig! En romantisk kjærestekveld rett og slett. Jeg fikk nemlig konsertbillettene i bursdagsgave av han, så det var veldig kjekt!

Vi ligger rett ut på sofaen begge to, med moderne familie på tv. Er egentlig slik hver kveld er for oss haha. Deilig å slappe av litt, før vi drar ut igjen. I morgen skal jeg noe spennende sammen med en venninne. Følg med på bloggen i morgen, for å finne ut hva det er jeg skal!

Snakkes!

Likes

Comments

God kveld dere! Dette må være det første innlegget på en god stund. Jeg har vært litt fraværende, og det er det personlige grunner til. Bloggen skal være mitt fristed, og ikke er ork. Derfor har jeg tatt litt ''fri'' her og der.

Jeg savner virkelig å skrive litt, og det å ta fine bilder. Nå ut til resten av verden rett og slett. Jeg er syk og er mye inne. Det å ta varierende bilder, i en 35 kvm leilighet blir da automatisk litt vanskelig. Laptopen min helt ute og styrer, så den har jeg hatt problemer med. Jeg har i tillegg vurdert frem og tilbake om å bytte bloggplatform. Det er mildt sagt noen av grunnen til at jeg ikke har blogget.

Jeg kan ikke love dere hvor ofte jeg vil poste her inne. Av og til vil det nok komme mange innlegg per uke, og andre dager mindre. Så vi får egentlig bare se det an.

Har dere sett denne fine koppen forresten? Jeg liker fine tekopper, og denne topper alle. Det er i fra merket Tassen, og du finner den hos CoolStuff.no! De har alt fra skåler til kanner i flere forskjellige humør. Jeg har i humøret lykkerlig, og du kan finne koppen jeg har HER!

Håper vi sees snart!

Likes

Comments

Jeg har fått vært å satt på gelenegler. Jeg er så fornøyd! Er selvfølgelig ganske uvant så feks skrive på mobil/data, plukke opp diverse ting og ja. Det å bare ta på seg dagkrem blir et problem haha. Var å handlet rett etter jeg hadde satt de på, og skulle til å trykke inn pin-koden. Jeg følte meg så handicappet haha, men det gikk til slutt! Man blir fort vandt til det.

Jeg har fått de satt på av ei herlig dame som driver med dette som hobby, som vil si at prisene er ganske rimelige. Du kommer til facebook-siden hennes ved å trykke HER!

Hva syns du?


Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw