Plans for summer17

VACAY:
I juli planlegger vi en tur til leiligheten i Spania, og der skal jeg bli så lenge jeg har full ferie. Jeg elsker Spania, og det blir deilig å kunne tilbringe sommeren i ferie-modus over lengre tid.

REKER OG VIN:
I disse dager holder vi på å "innrede" terrassen vår med nye møbler og tekstiler. Det er så gøy, og jeg gleder meg til det blir ferdig. Men først må snøen si farvel, og vi mangler et par deler som vi skal hente denne uken. Jeg gleder meg til å sitte på terrassen og spise kilovis med reker, drikke noe godt og kose oss sammen med venner.

DRESSES:
En ting jeg elsker med sommeren og varmen er å kunne gå i kjoler. Så enkelt og behagelig. Jeg har allerede kjøpt et par kjoler jeg gleder meg til å bruke, og flere skal det også bli. En fin kjole med noen kule sko og en fin veske til, det er alt jeg trenger.

CAMPING:
Foreldrene mine har kjøpt campingvogn og har plass på den fineste campingplassen i Grimstad. Vi har vært der nå i påsken, og jeg gleder meg til å tilbringe tid der til sommeren i varmen. Ingenting er bedre enn familietid med de hjemme nå som jeg har flyttet noen timer unna de.


SENE KVELDER:
Er det noe jeg elsker følelsen av, så er det seine kvelder hvor du ser klokka går, men temperaturen og lyset får det til å føles som om man har så mange flere timer i døgnet.

MAT:
Om sommeren føles alltid maten så mye bedre, når man kan gjøre mer ut av det. Dra på brygge resturater eller bestille take-away og spise den ute.

OSLO:
Etter jeg var ferdig med jobb og studier i Oslo har jeg fått mange gode venner som jeg savner å se, så i sommer vil jeg dra noen turer til Oslo for å treffe de. Det er bare en liten togtur unna for meg, og Oslo generelt er så koselig om sommeren.


Liker

Kommentarer