Mine beste styling tips

KEEP IT COMFY: Dette er en ting jeg virkelig har lært meg med årene. For hvor vel føler man seg hvis det føles som buksen skal gnage hull i hoften, eller skoene ødelegger føttene dine? Ja- man skal lide for skjønnheten, men det er allikevel utrolig viktig å føle seg komfortabel. Jeg har en veldig avslappende og ren stil, og jeg elsker det. Jeg er absolutt ikke den som stiller opp i pumps på shopping, men jeg beundrer de som gjør det. For det er også sinnsykt tøff. Og mange føler seg helt sikkert comfy i det også. Man må finne seg selv og sine grenser, og ta det derfra. Hele poenget mitt her er at jo mer komfortabel du føler deg, jo mer selvsikker vil du se ut- og det gjør hele deg sexy af....


KLE DEG TIDLØST: Ved å kle deg så klassisk så mulig, vil du ende opp med et antrekk som holder for hele dagen. Altså at det passer til de ulike tingene du gjør i løpet av en hel dag. Man skal føle seg fin når man kommer på jobb, også skal man kunne føle seg fin og stelt når man drar på middag med de samme klærne på kvelde. Her har jeg slitt lenge, fordi jeg fort går lei det jeg har på meg.

HOLD DEG STELT: Jeg har ofte dager hvor det eneste jeg ønsker er å slenge på meg en slækk joggebukse og en stor genser uten bh. Men i situasjoner hvor man skal ut blant folk finnes det mange gode alternativer her. Bytt joggebuksen med en behagelig slengbukse, en fin genser med en søt blondebh under. Da er du plutselig mye freshere, men du har allikevel latt humøret kle deg.

Liker

Kommentarer