Mine 5 skjønnhetstips

BLOG, BEAUTY, TIPS

For det meste blogger jeg jo om mote, klær mat og interiør, så det blir lite av skjønnhetstips. Derfor har jeg nå satt sammen 5 punkter som er den del av hverdagen min.

1. Hvis du har planer om å farge/stripe håret ditt, burde du kure det godt noen dager i forveien slik at håret ditt er friskt. Er frisk hår tar bedre til seg pigmentene fra fargen.

2. Tann bleking. Ingen ting er finere enn hvite freshe tenner, og jeg gleder meg til jeg mottar neste behandling fra ProWhitening. Da skal jeg prøve og lage et før og etter innlegg til dere.

3. Pass på at øyevippene også får fuktighet. Maskara tørker helt på vippene, og de trenger fuktighet de også. Jeg pleier rett og slett og smøre hele ansiktet, inkludert vippene med fuktighetskrem morgen og kveld. Det går også an og ta på litt balsam i dusjen etter sminken er fjernet.

4. Hvis du vil at parfymen skal sitte lenger, er et tips og smøre deg forsiktig med fuktighetskrem først, da sitter parfymen lenger.

5. Selv bruning i ansiktet. Man er som oftest lysere i ansiktet enn på resten av kroppen (det er hvertfall jeg) derfor elsker jeg å bruke litt selv bruning for å jevne dette ut, og jeg føler også at sminken sitter mye finere når man har et fint naturlig underlag fra før av. Kom gjerne med tips til en god selv bruning for ansiktet, jeg er på utkikk etter en ny en.

Liker

Kommentarer

Line Melbye
Line Melbye,
Fine tips, søte deg:)
www.linebmelbye.blogg.no
tirilasbjornsen
tirilasbjornsen,
...
...,
Haha herreli.. Den stygge kommentaren viser bare hvor jævla lite den personen har å gjøre på en fredagskveld, begynner nesten å le når noen virkelig tar seg tid til å rakke ned på andre på den måten der...
Vis du vil gi skjønnhetstips for du lage deg en egen blogg der du kan ha meningene dine for deg selv..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229