Hårfjerning med laser

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg holder nå på å ta laserbehandling. Det er noe jeg har vurdert i mange år, men har helt ærlig trodd det har koster mange tusen for hver behandling. Plutselig kom jeg i kontakt med en klinikk i Arendal som tar behandlinger, til en veldig god pris. Klinikken heter MyClinic, og det er skjønneste Rita som tar behandlingene på meg. Områdene jeg tar er armhuler, brasiliansk og legger.

Etter to behandlinger er jeg så fornøyd. Jeg kan helt ærlig si at jeg såvidt rører barberhøvelen, fordi man får så bra resultat etter bare én behandling. På meg tok det nesten 2 uker etter første behandling før jeg merket forskjell. Det kjennes for godt ut til å være sant.. Skal uten tvil ta flere områder etterhvert. Hos MyClinic har de en utrolig god deal, som går ut på at hver gang du "verver" noen til å ta en behandling, så får du halv pris på en behandling. Hvis du sier mitt navn, så får du halv pris. Og hvis en venn av deg sier ditt navn, så får dere halv pris på en behandling til. Så man kan altså klare å få halv pris på hele prosessen hvis man er flink til å formidle det videre. Koster mellom 1000 og 1500 for de fleste behandlinger. Det er også veldig lurt å begynne nå, slik at du er hårfri og fin til sommeren igjen <3 Klikk her for å komme til Facebook pagen deres, og her for å komme til nettsiden. Jeg kommer til å oppdatere dere litt mer videre i prosessen hvis dere ønsker det?

Deler av behandlingen er sponset

Liker

Kommentarer

K
,
Hvordan vil du forklare at du har over 12 000 falske følgere på Instagram?
tirilasbjornsen
tirilasbjornsen,
Falske? 😊 Jeg har bedriftskonto, så hvis du sender meg en melding kan du godt få se på statistikkene mine. Har jo IP adressen din som fører til hvem du er, men du kan sende en melding selv.
nouw.com/tirilasbjornsen