Five ways to get inspired on

INSTAGRAM

For meg er dette en av de største inspirasjonskildene mine. Jeg kan innrømme at jeg sitter timesvis på instagram til tider, og jeg blir utrolig inspirert. Jeg elsker å bla gjennom at hav av inspirerende profiler, og scrolle helt til bunns før jeg setter i gang med neste profil.

Tips:
Når du skal finne inspirerende profiler, klikk på knappen ved siden av "followers" for å få tips til flere profiler.

WE HEART IT

Dette er en nettside jeg er innom minst én gang om dagen. Her kan man enkelt søke opp hva man vil ha inspirasjon av, eller gå inn på ulike profiler å sjekke ut hva de har delt av inspirasjon.

Tips:
Last ned appen på telefonen. Da kan du enkelt bruke inspirasjonskilden over alt uten PC. Jeg har den selv, og bruker den veldig mye.


BLOGGER

Blogger er en stor inspirasjonskilde og har vært det i åresvis. En blogg er et typisk sted hvor alt blir framstilt bra, med tanke på at man deler tekst i tillegg til bilder- og man deler ikke alltid de negative tingene i livet. Jeg blir selv inspirert av mange blogger, men sitter alltid igjen med en tanke at mest sannsynlig så er ikke bare dette livet. Det finnes også mange negative sider i livet til hvert enkelt menneske.

Tips:
Hvis du har iPhone, kan du enkelt laste ned en egen "app" til hver enkel blogg ved å trykke på "Legg til på Hjem-skjerm." Da blir det mye enklere å følge opp en blogg, fordi du har den så lett tilgjengelig.

MAGASINER

Jeg kan umulig være den eneste som elsker å lese blader? Her får man ikke bare inspirasjon på klesfronten, men også utrolig mange skjønnhetstips og til og med litt interiør hvis man velger de rette bladene. Mine favoritter er Costume, Det Nye og Elle. Kjøp deg et blad på butikken når du føler for det, og kjøp deg akkurat det du føler for å lese.

Tips:
Ikke abbonare på blader. Min erfaring er å heller kjøpe et blad når du føler for det, og da har du også et større utvalg. Det er bedre å bytte litt på hvilke blader du kjøper, enn å abonnere på kun ett blad, fordi det koster skjorta å abonnere på flere om gangen.


OBSERVASJON

Dette elsker jeg. Sett deg ned et helt tilfeldig sted med mye mennesker, og bare observer og "studer" mennesker. Ikke bare antrekkene deres, men kanskje også livsgleden? Ser du et menneske som går rundt med et smil om munnen og er glad? Da blir man jo glad selv, og føler kanskje for å holde dette humøret ut hele dagen?

Tips:
Har du litt ekstra tid mellom skole og jobb en dag? Kjøp deg en kopp kakao, ta et pledd rundt deg og observer.


​Jeg håper dere likte dette innlegget. Jeg tror aldri jeg har brukt så lang tid på et slikt innlegg. Nå har vi noen episoder med Paradise hotel å ta igjen, også må jeg ordne meg. Vi snakkes, hjerter. 

Liker

Kommentarer