10 ting vi jenter liker at gutter gjør

1. Viser at dere virkelig er glad i oss, foran andre mennesker. Det er en ganske fin bekreftelse.
2. Kommer med små overraskelser inni mellom. Det er så utrolig koselig, og jeg er sikker på at en hver jente liker dette. Det kan være alt fra tente lys og middag til en liten gave.
3. Kommenter antrekket våres. Hvis man vet at man har pyntet seg litt ekstra er det alltid koselig med en kommentar også. For meg så er det kommentarer fra kjæresten som betyr aller mest.
4. Er tilgjengelige, for eksempel på telefonen. Jeg blir gal generelt når folk ikke tar telefonen, og jeg er vel ikke den eneste?
5. Tekster oss koselige meldinger. Ingenting er vel som å våkne opp til en søt og hyggelig melding på morgenen?
6. Hjelper oss med ting. Selv om det er en ting som ikke interesserer gutter, setter vi stor pris på og få hjelp til noe.
7. Kosekvelder. Mange gutter har ikke tålmodighet til dette, og mange liker det. Jeg elsker kvelder hvor man tar på seg behagelige klær, slapper av og koser seg helt til man sovner.
8. Snakker om fremtiden. Det gir oss en bekreftelse på et langvarig forhold.
9. Rydde, vaske osv. Ofte blir dette jentenes oppgave, men det er virkelig at guttene også kan hjelpe til med dette.
10. ELSKE OSS!

Forrige innlegg med 10 ting gutter liker at vi jenter gjør falt så godt i smak, så derfor tenkte jeg å lage ett med 10 ting vi jenter liker at gutter gjør. Jeg fikk en kommentar på det forrige om at alle er forskjellige og alt det der, og ja selvfølgelig! Og det er jo nettopp det som er så bra. Punktene jeg skrev ned er jo generelle punkter som jeg regner med de fleste kjenner seg igjen i, hehe. Ha en fin dag <3

Liker

Kommentarer