10 ting gutter liker at vi jenter gjør

1. Holder seg fresh, og har god hygiene. Selv om man har vært sammen lenge, så må man passe på og ikke falle helt også og ikke bli sofadass som Marius så fint kalte det, haha!
2. Tar intiativ til ting uten at gutten må spørre om det.
3. Ha en egen økonomi og tjene faste penger. Dette trenger ikke å være store summer, men bare det å kunne være selvstendig og kunne planlegge ting sammen som man vet at man kan ha råd til hvis man jobber for det.
4. Kunne gå uten sminke foran de. De fleste gutter liker jentene sine best uten sminke, derfor er det viktig og kunne være seg selv uten at sminken må være på.
5. Kunne slappe av sammen noen kvelder, uten å stresse over alt annet.
6. Være målbevisst og ha planer for fremtiden. Det er viktig og ha litt kontroll på livet.
7. Når gutter begynner og snakke seriøst, så liker du at vi virkelig lytter etter hva de har og si!
8. Gutter liker og få råd av jenter, og liker og få hjelp i alle mulige situasjoner.
9. Spiser. Gutter liker faktisk å se kjæresten sin spise foran han, det er jo ingenting galt i å spise? Mange jenter klarer ikke å spise foran gutter, og det er veldig dumt...
10. Gi han alene tid. Alle gutter trenger tid for seg selv.

Disse punktene har jeg satt sammen og diskutert med Marius, og er punkter jeg er sikker på at de fleste gutter kjenner seg igjen i. Selv syntes jeg slike innlegg er veldig gøy og lese! Håper dere likte det. Ha en kjempe fin onsdag, i dag har jeg jobb hele dagen.

Liker

Kommentarer

nettothoughts
nettothoughts,
Jeg er faktisk 100% sikker på at jeg er gutten i hvilket som helst forhold. Haha. Må si jeg likte utrykket "sofadass", ganske spot on! Men er helt enig i mange av punktene. Egen økonomi og planer for livet er noe jeg setter høyt. Jeg kunne aldri gått inn i ett seriøst forhold med noen som ikke vet hva de vil i livet. Det betyr ikke at jeg trenger en 10års-plan på bordet (er ikke Hitler), men å være omringet av folk uten mål og meninger smitter. Man må omringe seg med folk som vil noen vei i livet, om det er det man har planer om selv 😊
nouw.com/nettothoughts
tirilasbjornsen
tirilasbjornsen,
Jeg er helt enig med deg!! Det er viktig og ha ambisjoner 😃
nouw.com/tirilasbjornsen
Maribel rosa,
Alle gutter er forskjellige og alle jenter er forskjellige 😊 en får respektere hverandre som en er. Penger og være suksessfull og ha masse mål er innledet viktigste i et forhold og i livet! Da går en glipp av mye!
www.mrosa.blogg.no
Pia,
Fin liste, mye bra der! Og uttrykket "sofadass" blir adoptert her også! =)
mote-og-klaer.webnode.no
tirilasbjornsen
tirilasbjornsen,
Haha, så bra 😃
nouw.com/tirilasbjornsen
Anna,
Fint innlegg 😊! Ønsker deg en fin kveld videre!
www.amyklebust.blogg.no
tirilasbjornsen
tirilasbjornsen,
Tuusen takk, ha en fin kveld du også 😊
nouw.com/tirilasbjornsen
Anne Asalia,
Fine tips 😊
asalia.blogg.no