Hallihalllååå

Söndag och jag är TAGGAD. Snart ska jag ge mig ut i snöstormen och bege mig in till Göteborgs Konserthus för att gå på konsert med Kristina, min sköna böna, mitt hjärtas låga. Vi ska se Oskar bby Linnros. SÅ. HIMLA. TREVLIGT. Såg honom på WAY OUT WEST i somras och han är ju världens BABE. Efter konserten ska vi ut och äta middag, troligvis på MAX.

Bäddat för succé.

Bilden är från i fredags då jag hade en heldag med Felicia och vännerna. Hon har flyttat in i världens finaste lägga på Linnegatan så vi spenderade början av kvällen där. (Har inte pratat klart om denna lägenhet men den förtjänar ett eget inlägg <3) Eftersom en kan kasta sten från Felicias nya ställe till Andra Långgatan gick vi såklart dit. Vi hade värdens flyt med sittplatser. Vi körde RÖDELLERSVART? läääääänge inne på Streetlife. Flörtade med våra bordsgrannar, drack drinkar och satte upp töntiga håruppsättningar på varandra. Gott var det. Efteråt gick vi till Folk där jag på toaletten träffade en kille med IPOD!?? Jag bad honom sätta på sin bästa låt just nu och han levererade.

Dagens musiktips sponsras av kille med Ipod och mig, yours truly. HA DE GÖTT HAAAAAAJ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att ha sett Call me by your name kan jag inte låta bli att fnissa åt persikoscarfen. Ni som också sett filmen förstår varför och ni kanske precis som jag ÄLSKAR den just därför. Eller så kommer ni fråga mig What I have done!!?? efter att jag klickat hem och bär den runt min hals varje dag i resten av året. Antar att alla inte är lika sugna persikor efter att ha sett Ellio mysa med dem på bioduken. FAST OM ni nu är intresserade hittar ni den HÄR

Humlescarfen är också från STINE GOYA och är minst lika förtjusande som den rosa. Tänk så fin att ha i håret eller på handväskan, mMMmmMM! HÄR finns den.

Taisa Mini Unikko Scarf från marimekko. Jag redan lagt vantarna på den blå men vänta ni bara så ska ni få se att den rosa snart infinner sig i en garderob nära mig med. Är barnsligt förtjust i ALLA marimekkos mönster och former. Går alldeles för ofta in i deras butik i stanbara för att säga "nej tack jag tittar bara" och sedan titta på exakt EXAKT allt. HÄR blir den även din.

2 enkla från 2NDDAY men ojoj så fina! Detta är en scarf jag vill ha lite på sneddan runt halsen för att sedan ta av mig och vifta med i luften när jag gör klartacken för Danny eller annan valfri cooling i fräsig bil att trampa på gasen! HÄR hittar du dem.

Mango är en butik jag aldrig riktigt gett en chans men BOY om dem har fina grejer! Har vart skrollat i deras webbshop och hittat en massor av kläder å SCARFAR jag skulle vilja äga. nuNuNU. HÄR finns den rutiga vars färger fängslar och samtligt gör en något yr. Den randiga hittas HÄR.

Två konstverk från GANNI. När dem inte pryders ens hals får dem ju gärna sitta uppe på väggen. Scarfkonst. Ja varför inte? HÄR finns den första och HÄR finns den andra.

Var och klämde på dessa idag inne på Åhléns och om det inte varit så att jag glömt mitt kort hade troligtvis någon av dem fått följt med mig hem. Är ju en sån sucker för hjärtan. Antagligen för att jag fyller år på dess allas dag... <3 Åh ja! Dessa två är ju en perfekt Valentine gåva! Om inte till ens partner så till en förälder eller ett husdjur! Urgulli grej enligt mig! HÄR finner ni dem! <3

Rätt klassiska näsduksscarfar från Twist and Tango som gör sig susen i en håruppsättning eller knuten i sidan av väskan. HÄR hittar ni dem.

Likes

Comments

Ditt fullständiga namn? Carl Wilhelm Gustaf Magnusson

Om du fick byta namn vad skulle du då heta? -

Om du skulle beskriva dig själv med ett adjektiv, ett verb och ett substantiv vilka skulle de då vara? oklar, göra, gitarr

Hur gammal är du? 19

Vad tycker du om din ålder? -

Vad gör du om dagarna? Jobbar mycket 5-7 dagar i veckan. Gillar mitt jobb på Da Mateo. Uttrycker mig kreativt.

Vad gör du om kvällarna? Lagar mat och kollar serier! Serier är en drog :-)

Hur ser ditt liv ut om 10 år? När jag är 29? Ska man ta drömmen? Jag har precis kommit hem från en volontärresa långt borta någonstans, säg Asien, med ett förnyat sinne. Börjar jobba med något jag tycker om.

Vad blir du glad av? Spontanitet,när någon gör någonting otippat

Vad blir du ledsen av? När det inte blir som jag vill hemma. Obrydda människor.

Vad gör dig arg? Då jag inser att jag har fel.

Vad är du rädd för? Ensamhet. Det är väl egentligen en skräckblandad förtjusning då jag gillar egentid men ogillar att vara ensam för länge.

Vad skrattar du åt? Dåliga pappaskämt och Alfred.

Favorit:

Musik? Indie pop/rocck

Djur? Hund / Ugglor

Mat? Kanelfläsk

Dryck? Kaffe

Färg? Marinblå

Sak? Min kamera och min gitarr

Godis? Gillar inte godis...

Person? Alfred

Idol? Håkan

Film? Shanghai Noon

Något som är extra bra med dig? Att jag är öppen och att jag försöker. <3

Något som är extra bra med mig? Att du bjuder på dig själv <3

Något roligt vi gör tillsammans? Tjötat gott på bilden <3 Vad tror du att jag kommer att bli när jag blir stor? Tror du kommer att ha ett rätt tråkigt jobb men sedan göra andra saker vid sidan om.

Om du fick göra exakt vad du vill precis just nu vad hade det varit? Jag skulle ringa in min privata chaufför för att åka in till Göteborg och äta glass å dricka kaffe. Sedan skulle jag köpa mig lite snygga kläder, packa väskan och bege mig till Västindien. Med Alfred såklart. <3


Tack Carl <3

Likes

Comments

Hej Ni.

Jag mådde under januari månad ganska dåligt. Kokade känslomässigt över. Hjärtat slog dubbla slag. Kände mig förtvivlad 24/7. Mot slutet av månaden var det inte mer kvar av min hjärna än ett litet russin och allt jag åstadkommit var 50000 sidor känslokladd i anteckningsböckerna vid mitt nattduksbord. Men nu känns allt inte lika rörligt. Klumpen i bröstet är nästan helt borta. Jag ser klarare. Det blir bra tillslut. Ju.

Utan att försöka jinxa något hoppas jag och tror och jobbar jag mot ett gladare Februari.

Likes

Comments

Vi ska till Köpenhamn, igen! så. himla. super. duper. mega. roligt!

Otto fick av oss i födelsepresent en konsertbiljett till Kendrick Lamar och Erik m.fl köpte samtidigt en biljett till sig själva. Några fick förhinder och sålde sina biljetter men vi är slutligen 7 personer som åker! Själv ska jag inte på konserten utan förjer med som gott sällskap hela helgen bara. När killarna är på konsert får vi tjejer hitta på något annat trevligt. Jag föreslår att vi också går på konsert på VEGA där Kim Larsen spelar. Får se om de nappar på det. Vi bokade buss och boende idag och kommer vara borta torsdagen 1 till söndagen den 4 mars. Det blir en rätt lång helg och vi kommer alla att bo i samma rum hela vistelsen. Fast om vi klarade två veckor klarar vi säkerligen 4 dagar ihop.

Vi är redan i full gång med planeringen. Googlar, läser bloggar och tips i Facebookgrupper. Eller i alla fall jag ock Kristina. Hon brukar säga att det är "bättre att glädjas i förskott än att inte glädjas alls". Inte för att det riktigt stämmer överens här för att vi kommer ju glädjas under resan också men poängen är väl att det inte skadar att planera och roa sig i 1½ månad innan själva resan. Eller?

Mer om detta senare! Kram!

Likes

Comments