Julen, Nyår osv

18/12 (onsdag) = Det var min sista dag på praktiken efter att ha varit där i 2 månader och sen fick jag jullov! När jag skulle gå hem så fick jag en låda med juleskum :D Hemma så kollade jag mest på Youtube och Bones.

19/12 (torsdag) = Jag åkte hem till min bror och hälsade på lite. Han har köpt en ny hund så lekte lite med den ^^

20/12 (fredag) = Jag kollade på Bones. Sen så packade jag och tog bussen hem till min pojkvän. Vi kollade på en film som heter "Myntkuppen".

21/12 och 22/12 (lördag och söndag) = Vi kollade bland annat på Youtube, Bones, The Flash, "YOU", en film som heter "A Cinderella Story: Christmas Wish" och gick på promenad.

23/12 (måndag) = Min pojkvän skulle vara barnvakt så under tiden kollade jag lite på Bones.

24/12 (tisdag) = Julafton! :D Runt 15:00 så började det komma lite personer. Vi var ganska många, runt 15-17 personer tror jag. Först åt vi och sedan delade dom ut julklappar. Fick bland annat en donutmaskin ^^

25/12 (onsdag) = Vi packade och fick skjuts  hem till min bror och hälsade på honom en liten stund och sen åkte vi hem till mig. Vi gick hem till morfar och hälsade på honom och mamma en liten stund och sen tog vi med oss lite spel som mamma hade. Så på kvällen så spelade jag och min pojkvän Fia med knuff och kollade på "You".

26/12 och 27/12 (torsdag och fredag) = På fredagen så tog vi tåget hem till min bror och var hundvakt i några timmar. Vi såg även klart på säsong 1 av "You" och började kolla på säsong 2.

28/12 (lördag) = Vid 3 så kom min bror och hans tjej och hämtade oss och då åkte vi hem till min andra bror och hans tjej och firade lite jul. Vi åt, delade ut julklappar och spelade julklappsleken. Fick massa fina saker ^^ Vann ingenting på julklappsleken men fick Yatzy av min bror :D

29/12 och 30/12 (söndag och måndag) = Jag färgade håret askblont, blev ganska nöjd ^^ Vi spelade lite olika spel och kollade på serier.

31/12 (tisdag) = På kvällen så åkte vi hem till min bror och firade nyår där. Vi åt och spelade bingolotto, vann inget xD Vid 11 åkte vi hem igen och sen vid 12-slaget så gick vi ut en stund och kollade på fyrverkerierna.


1/1 och 2/1 (onsdag och torsdag) = Igår så spelade vi lite spel och tog det lungt för jag har varit sjuk några dagar nu. Idag så åkte min pojkvän hem och resten av dagen har jag mest kollat på Youtube och tagit det lungt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229