en dag i Värnamo

Idag åkte jag och mamma till Värnamo. Började med att jag blev på dåligt humör pga av en sak en person sa, men blev bättre senare.
Vi gick till en kina resturang och åt, deras mat är jättegod.
Sedan kollade vi lite i affärerna i stan och sedan åkte vi vidare till ekohallen. Vi köpte glass och sedan åkte vi hem, var hemma runt 19:30 tror jag. Tvättade mitt hår för jag hade spillt mat på håret xD Sedan gick jag över till morfars altan där min moster, hennes man och min kusin var. Dom hade frukt, marshmallows oså som dom doppade i smält choklad. Var inte så sugen på att doppa massa saker i chokladen så åt bara vattenmelonen ^.^ Sedan satte vi oss inne istället och pratade, gick in för en stund sedan och tog kort på vad jag köpte, lol.

Vanliga svarta leggings // Hoodie med tryck på framsidan // Svart väst (velat ha en i flera år och hittade äntligen en jag gillar) // Batman byxor (ingen aning om vad för slags byxor det är, lol, fast kommer nog bara använda dom hemma)
Allting kommer ifrån H&M.

Hittade skitnajsiga (lol) nagellack med dödskalleform // ansiktsmasker (min hud har varit jättedålig under sommaren) // en liiiten prydnadshund (vill ha en sådan hund nån gång, så sjukt söta ^.^)
Allting kommer ifrån Ekohallen.

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Hej! Har precis startat upp en veckans blogg-tävling. Är du sugen på att vara med så är det bara att kika in & anmäla sig. Kram! 😊nouw.com/eswensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229