Hade sovmorgon så det var skönt! Hade bara 1 lektionen så slutade 12:10. Skönt att sluta så tidigt, mindre skönt att jag då får vänta på bussen hem i 2h  XD När jag kom hem så kollade jag lite på How I Met Your Mother, packade för jag ska iväg till min pojkvän idag (torsdag) och så träffade jag och Tyty en kompis. 

Jag la mig vid 9 igår (tog ganska lång tid innan jag lyckades somna dock), och jag vaknade för typ 10 min sen! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag var hemma från skolan idag. Jag har sovit jättelite senaste och inatt sov jag knappt nånting så har varit jättetrött hela dagen! Jag var hemma hos mamma en liten stund innan. Har inte gjort så mycket mer idag.

Likes

Comments

Vaknade kvart i 6 imorse och har varit vaken sedan dess. Det är väldigt länge för mig då jag sover längre/sover lite under dagen. Så jag är ganska trött just nu! Idag var det skola igen efter 3 veckor praktik och 1 vecka lov. Kändes lite ovant. Lektionerna gick bra men tycker det är ganska jobbigt att vara i skolan, får lätt huvudvärk och trivs inte alls + att jag blir väldigt utmattad. På kvällen så var jag med Tyty en stund, annars har jag inte gjort så mycket idag.

Likes

Comments

Fredag: På förmiddagen var jag hos tandläkaren. Usch, tycker verkligen inte om att gå dit! På kvällen så gick jag hem till Tyty. Vi kollade på Talang och gjorde inte så mycket mer. Lördag: Skrev lite på APL-inlämningen till skolan. Var hos Tyty på kvällen. Då kollade vi på melodifestivalen. Tyckte alla låtarna var ganska dåliga xD Sen hade vi på Fify Shades Darker i bakgrunden medans vi bara pratade om allt möjligt. Söndag: Varit vaken sedan innan 8 imorse utan att sova/vila nåt (ovanligt för mig) så har varit ganska trött idag. Idag har jag mest kollat på How I Met Your Mother, kollat på youtube och skrev klart min APL-inlämning. Hoppas jag får godkänt på den iallafall :3 Det är sista lovdagen för mig idag så det är ganska segt!

Likes

Comments

På förmiddagen så dammsög jag och städade mitt rum. Träffade Tyty och 2 kompisar en liten stund. Annars har jag typ duschat, tvättat håret, kollat Youtube, lyssnat på musik oså. Har haft väldigt ont i magen idag!

Likes

Comments

Drömde 2 konstiga/läskiga drömmar imorse XD Detta har varit en ganska seg dag. Har typ mest kollat på Youtube, städat och på kvällen gick jag till Tyty. Vi såg en film som heter "trust" och nu kollar vi på tv. Det är ju Alla Hjärtans Dag idag men har inte direkt firat det.

Likes

Comments

SPOILERS
(S1E10) "I Do" = Callie går till en jury om Liam. Stef och Lema bestämmer sig för att dom vill adoptera Callie och Jude. Callie och Brandon kysstes på Stef och Lenas bröllop, och Jude såg det så dom börjar bråka. Callie rymmer hemifrån med Wyatt.

(S1E11) "The Honeymoon" = När Callie märker att mammorna vet vart hon är så bestämmer hon sig för att lifta så mammorna inte ska hitta henne. De städar undan efter bröllopet.

(S1E12) " House and Home" = Callie träffar Rita, hon jobbar inom fosterbarnsystemet. Brandon berättar sanningen om varför Callie rymde hemifrån. Mariana hjälper till med skolpjäsen (för att imponera på en kille). Jesus får sideffekter av sina mediciner, så han försöker hitta andra alternativ. Mike föreslår att han ska börja med sport, så Jesus testar på brottning.

Likes

Comments

Idag så åkte jag och mamma till Växjö. Vi var på Grand Samarkand. Hittade en del och fick lite saker av mamma med ^^ Vi åt kinamat med, det var gott! Sen så handlade vi på Maxi och var hemma vid 9. Så det var en lång dag för mig! När jag kom hem så gick jag till Tyty och har varit där under kvällen. 

Likes

Comments

Idag åkte jag till Tess och Sanna och var med dom i några timmar. Vi hade inte träffats på länge så det var kul. Vi såg film, spelade kort, pratade en del osv :) Resten av kvällen så var jag hos Tyty. Vi såg film och pratade bla.

Likes

Comments

Hoodie: HM / Byxor: HM

Likes

Comments