jacka - Lager 157/topp - BikBok

Mamma gjorde en liten förändring hos mig. Hon är frisör och testar gärna haha. Men blev bra ändå. Ovant och det känns som jag är 13-14 år igen då jag hade sådan här lugg men känns ändå bra. Blev lite ny färg också. Ingen jätteförändring utan bara lite mer mörkt till under och mer kopparljust ovan.

Men nu blir det skola. En lektion. Fett ovärt men aja...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Ebba

Likes

Comments
En riktigt mysig eftermiddag. Vi är ju vår lilla trio, så är det bara. 98:an, 97:an och 96:an. Blev fika köp och filmhäng. Såg grymmaste filmen, Disconnect, kan ses många gånger om. Och vi är ju verkligen så snygga idag, nja? Haha deg söndag helt enkelt, som det ska vara!

Likes

Comments
Asså waah vad den här helgen har gått fort..tråkigt ju! En seg men go fredag blev det. Igår lördag var det jobb som vanligt från 12-16.30 (bild på mig och Goa Felicia från då) och alltid lika kul att lära ut och dansa med dom små söta barnen.
Sedan blev det mysig kvällsmys med Johanna och Karin och sedan Ida.
Idag så blev det träffa Erik kort och nu Johanna. Jo men det rullar!

  • Ebba

Likes

Comments

Igår var det dags för skaldjur eftersom att både mamma och pappa fyllt år, grattis till dem! Det var verkligen sjukt gott och det finns ju inget godare än skaldjur nästan. Hoppas alla mår jätte bra! Idag var det upp tidig för att jobba! Jobbar på en konståkningsaffär på Linnégatan! Tycker är jätte kul! Jag och Fanny var där idag och ah, jobbade helt enkelt!
Förlåt för dålig uppdatering!
Kram Ida


Likes

Comments
Detta mixtape alltså. Sååå underbart! Kolla soundcloud bara älska älska älska!

Likes

Comments


Bra dag. Bra mat. Bra folk. Allt bra!

/Ebba

  • Ebba

Likes

Comments
Åh haft en så skön morgon, då blir ju inte dagen bättre! Gick upp och tog en underbar dusch, sedan gjorde jag en hallon smoothie och kvarg och citron och till sist gick jag ber till tåget i solen. Nu ska jag snart gå av i Göteborg, skrev klart det sista på min historia nu också.

Hoppas ni alla får en bra dag :)
Kram Ebba

Likes

Comments


Macklemore * Kygo * Martin Garrix * James Blake * Ed Sheeran * Oliver Heldens

Bara såååå bra! LYSSNA LYSSNA LYSSNA! Helt klart avvisar inom musik för mig! Kärlek tiller Killar!

Likes

Comments