Header

Nu går jag tillbaka till blogg.se efter 6 månader på nattstad.
Tack för tiden här!

Ny blogg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det finns nog knappast något härligare än att gå upp tidigt och hinna träna innan skolan/jobbet. Det känns så skönt att komma igång med pulsen redan på morgonen. Dagens träning kommer dock vara ganska lugn eftersom jag ska köra ett tungt pass imorgon. Nu är det däremot dags för frukost men jag tänkte dela med mig av lite grejer till er 😏


Likes

Comments

Förbannad, ledsen, besviken, irriterad och allmänt sur.
Beskriver mig perfekt i denna sekund.

Orkar inte med omvärlden för fem öre.
Ska försöka fixa ett vettigare blogginlägg imorgon.

Godnatt!

Likes

Comments

På söndag ska jag hämta två underbara små varelser.
Känns fantastiskt att man ska bli "kattmamma". <3

Likes

Comments

Varit och tagit en liten shopping runda i Bohus efter skolan. Kändes skönt att komma ut och göra någonting. Blev förvånansvärt nog bortskämd med två par tunna byxor nu för våren och en sommarklänning. Kändes lagom eftersom att jag snart ska till Gekås och shoppa ihjäl mig. Men väldigt glad för dagens fynd.

Tog en runda med vovven på motionsslingan runt ån. En mil gick, powerwalkade och joggade vi.
Det kändes i hela kroppen efteråt men fan va skönt det var när det väl var över. 

En dusch senare inväntar jag lönen så jag kan betala min räkning. Sen ska jag bara total däcka framför något MTV program i vanlig ordning. Imorgon åker jag till min babe, första helgen på jättelänge som vi ska vara hundlediga. Känns helt tokigt. <3

Likes

Comments

Så jävla ont. Orkar fan inte med helvetet längre. Vet inte vad jag ska göra, känner mig helt sönder. Känns som någon bara kört över mig med en lastbil miljoner gånger om. Förbannade jävla skit. På så äckligt dåligt humör och vill bara gråta. Så förbannad utan anledning och jag vill inget längre. Allt kan gå och slänga sig någonstans. Fuck this life typ.

Likes

Comments

Det känns ganska sjukt att det bara är 6 veckor kvar till studenten. Nästa vecka är det dags att börja skicka ut inbjudningskort till alla släktingar och det svider i mitt hjärta bara vid tanken på det. Eller snarare, bränner och bultar på samma gång. För jag vet inte alls hur släkten kommer gå ihop eller hur jag själv kommer reagera.

Jag ska för första gången på riktigt sedan 6år, träffa min pappa. Någon gång ibland har man stött på honom ute och det har varit riktigt jobbigt flera gånger. Men nu är det snart dags för vårt första riktiga möte. Det första riktiga sedan jag packade min väska, smög ut genom dörren och aldrig kom tillbaka. Det känns riktigt tufft men jag klarade inte av honom då.

Mitt hjärta vill men min hjärna tvekar. För oavsett vad så vet jag helt ärligt talat inte vem han är idag. Visst han är min pappa och har alltid varit det. Men flera gånger om har jag önskat att det inte var så. Samtidigt som jag aldrig skulle velat ha en annan pappa än honom. Han har sårat mig för livet men aldrig lämnat min sida. Så allt handlar idag om att jag behöver få tillbaka tilliten. Våga lita på honom och tro att han har förändrats. Men det blir helt enkelt upp till bevis. För hur ska jag kunna veta något om jag aldrig vågar träffa honom. Det är helt enkelt dags att försöka öppna dörren sakta men försiktigt. För kanske är han idag den pappa jag alltid önskat mig. Kanske har han förändrats och är inte längre den han var. Det återstår att se.

En vacker dag, så vill jag att han ska följa mig ner för altaret. Jag vill ha honom där när hans barnbarn föds. Jag vill att han ska vara en del av mitt liv och inte bara ett spöke i dimman. Därför hoppas jag för allt i världen, att det är tid för förändring nu.

Likes

Comments

Hatar och är lagom superarg.

Antagligen har jag bara världens otur eller riktigt dålig karma. Min telefon funkar. Men inte min skärm. Inga sprickor eller något. Skärmen bara la av. Helt svart. Men jag kan höra hur jag låser upp telefonen m.m.

Irriterande som bara den. Därav har jag en tillfällig telefon. Men är inte möjlig att nå på sms utan endast samtal. Eller möjligtvis facebook om man är inne. Men är så j*vla förbannad. Att allt skulle ske i helgen också. Ska skicka in den i veckan och se vad dom säger. Om jag behöver betala minsta lilla för deras fel, ger jag upp samsung för evigt.

Likes

Comments

Har suttit och funderat ett bra tag. Precis som igår funderar jag på livet efter studenten.

Det här med jobb verkar inte så lovande så tankarna går åt andra håll. Är ganska sugen på att försöka få fram mer information om lärlingsutbildning för 20+ och eller personer med gymnasieexamen. Eftersom att man kan gå lärlingsutbildning efter gymnasiet inom helt nya arbetsområden.

Är sugen som bara den meeen.. hittar knappt någon information om det hur jag än söker. Har vänt och vridit på sökorden men oavsett hur jag gör så vill inte google ge mig de svaren jag söker.. Så irriterande!

Tagga jobb imorgon.. och på lördag.. och på söndag, woho..

Likes

Comments

Har suttit de närmaste timmarna och kikat runt på vad man kan hitta på efter studenten. Vill helst av allt jobba men verkar inte direkt som man får napp någonstans just nu. Därför kom tankarna om att kanske utbilda sig till något annat. Är inte sugen på långa utbildningar på högskolan men kanske något/några år inom Yrkeshögskola eller som lärling. Men vart man än kollar blir man bara mer förvirrad och vet ännu mindre vad man vill göra.

Vet verkligen inte alls vad man ska göra. Får ångest för jag vill verkligen inte gå sysslolös i sommar. Paniken sprider sig och man måste börja tänka mer och mer vilket skapar en stress i sig. Fan haha, kanske borde försöka chilla ner men känner att jag behöver ha lite mer koll här. Förbannat!

Likes

Comments