Vet att jag inte har bloggat nå på hela helgen men har bara varit trött och inte gjort nå speciellt haft träning det är de ända typ. Den här veckan har vi ju prao så börjar 10 hela veckan utom fredag då är jag ledig för jag ska på begravning så det kommer nog vara en ganska jobbig vecka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det en skit jobbig och dryg dag vi hade as många lektioner och jobbiga... Vi snackade mycket om praoen eftersom vi ska ha det nästa vecka och vi ska skriva en prao rapport efter praoen vilket är det jobbigaste i 8an så är inte så taggad.
Men iallafall så dricker jag te och kollar lite youtube videos nu sen på kvällen har jag träning så det är det som händer idag.

Likes

Comments

Bjuder på två bilder från skolan. När jag slutade så gick jag där jag ska vara nästa vecka eftersom vi har prao då och jag skulle bara fråga när jag sku börja och ska börja 10 hela veckan vilket är skönt!
När jag kom hem så började jag att plugga vi har prov imrg vilket jag inte är så taggad för, kan typ inget..
Ikväll så ska jag träna fotboll vilket jag längtar till.

Likes

Comments

Skolan gick väl bra var lite trött men efter skolan så hade skulle vi till kyrkan vilket kändes sjukt jobbigt men det är inte länge kvar till vi är klar och vi ska till Turkiet.
Efter kyrkan så gick jag hem och pluggade. Ska inte göra så mycket.

Likes

Comments

Idag så var vi ute vilket var skönt! Var ju fint väder vilket var bra! Vi slutade 1 så nu är jag hemma och trött men ska snart ut igen eftersom jag har träning kl 6 det kmr bli sjukt kul att träna för vi har ju börjat träna ute.

Likes

Comments

Idag har jag tränat ute å det var skit kul!! Å nu är fotbollen verkligen igång!! Efter träning för jag och några andra till kyrkan och var där ett tag.
Nyss duschat och ska fixa lite saker till imrg:)

Likes

Comments

Det blir inte att jag far till krono utan jag ska fa till Alva och vi ska vara i kanis vilket kommer bli roligt för det är ju så fint väder så.

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade halv 9 vilket var lite tidigt.
Sjukt fint väder idag! Vilket gör dagen lite roligare eftersom idag har jag inga planer alls.. Men alla i min familj ska fa till krono men vet ej om jag orkar följa men vi får se.

Likes

Comments

Detta är första inlägget tog bort min andra blogg eftersom jag ville ha en ny. Ska försöka blogga så mycket som jag kan för det lyckades jag inte så bra med på min förra blogg.

Likes

Comments