Hallihallå!
Helgen har gått fort, i fredags var jag på dans, vilket visade sig vara en väldigt intressant upplevelse. I lördags blev jag väckt klockan 6 av en pigg liten tjej som ville leka, sen åkte jag med Sam och firade min 18.5 födelsedag på Dairy Queen och sen var jag med Laly. Igår var jag först i kyrkan och sen hade vi familjebrunch och skypade med lilla familjen hemma i Sverige! Nu är det inte lång tid kvar till de kommer! Efter det åkte jag hem, sprang en stund på löpbandet och sen kollade jag på film och umgicks med Victor! Spännande helg va?
Denna veckan går jag bara i skolan 4 dagar för på fredag åker jag till new york och när jag kommer hem så är det thanksgiving break!
Planerna för idag är träning, ta bilen till service och Young life!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu har det börjat bli riktigt kallt här och föll på träningen idag så skrapade upp mina knän rejält, mindre kul.
Mer kul är att jag var på Simones kör uppvisning med skolan och de sjöng jättefint, ni vet när 50 barn sjunger i kör och går upp i de höga, falska noterna, sjukt gulligt. Efter det åkte jag och Danielle till hennes butik Upsy Daisy som hade något jul event. Danielle är min värdmamma och gud så fin butiken var! Så himla mysig och personlig, jag köpte två jättefina doftljus. Nu är jag hemma och övar med min värdpappa på en presentation jag ska göra imorgon! Imorgon är det fredag och det är skoldans, egentligen skulle det vara något som heter Sadies, vilket betyder att en tjej måste fråga en kille att gå med som dejt. Men med tanke på hur få som gick förra året så har de ändrat till en vanlig dans!
Sov gott!

Likes

Comments

Två bilder från matchen igår på mig och Andrea. Vi hade båda på oss våra pappors jackor från när de gick i high school. Sjukt old school! Vi förlorade såklart matchen och våra spelare var sura efter men jag vart iallafall glad. Nu ska jag bege mig till skolan!

Likes

Comments

Hej! Idag på träningen så åkte jag rullskidor för första gången vilket var så sjukt svårt! Såklart var jag den första som trillade också. Nu ska vi åka rullskidor varje dag tills snön kommer och sen börjar vi åka skidor. Just nu innebär träningen bara att lära sig och få in teknik för oss nya, men snart kommer vi åka på långa rundor.
Nu har jag precis kollat film med Simone och ska snart iväg på hockeymatch! Har gjort en skylt till Line där det står "Brunost? #18" och en till Emma som säger "#10 gets all the men"

Likes

Comments

Såhär ser min femte lektion ut!

Likes

Comments

Här är en liten tavla på brev jag fått hemifrån, bilder och lite annat roligt från USA.
Idag hade jag min första längd träning, vi sprang med längdstavar i uppförsbackar. Riktigt jobbigt var det menmen, det blir kul!
Nu måste jag gå för ska spela COD med Sam!
Hejdå

Likes

Comments

Godmorgon! Idag åker jag hem igen, igår var vi först på joggingtur och sedan kollade vi på fotboll. Imorgon är det tillbaka till skolan igen men snart är det thanksgiving och snart åker jag till new york!

Likes

Comments

God morgon! Är påväg tillbaka efter en morgonrunda i parken, snart blir det fotboll!

Likes

Comments

Hallihallå!
Befinner mig just nu i Brookings och har precis kommit hem från en middag! Planerna för helgen är att gå på fotbollsmatcher, kanske se hockey och bara ta det lugnt!
Om två månader kommer min lilla familj hit, längtar så mycket!

Likes

Comments

En liten kram i skolan. Efter skolan ska vi åka och köpa Leotards till gymnastiken, alltså typ som en baddräkt spm vi har på oss när vi tränar, kommer känna mig så himla obekväm i den där saken. Menmen!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw