Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gott nytt år på er, vill välkomna er alla med kärlek och glädje till det nya året! Jag har faktiskt tänkt att starta igång bloggen. Jag har bloggat sen jag var runt 8 år på massor utav olika blogg portaler och tänkte nu börja igen då jag har saknat det. Jag har inte riktigt haft något att skriva om då jag tappade inspirationen helt, men nu har det börja hända saker och då kan det vara roligt att få dela med mig av det. I år så kommer det hända mycket för min del. Jag går ut 9.an nu till sommarn och det innebär att jag äntligen också får vara med om spex, lärarmiddag och stranden med alla 9or. Det kommer även att hända så mycket annat roligt, jag kommer att börja på en helt ny skola nu till hösten, förmodligen i Lund då jag sattsar där. Jag kommer framför allt vara med aktiv med mina vänner och ta vara på den sista tiden med alla innan den tar slut. Mina föräldrar brukar alltid säga att högstadiet var det bästa, även om man inte tyckte det just då, så var det så mycket bättre än att jobba. För jag vet, att jag kommer inte träffa alla igen. Jag kommer lämna skolan med glädje och sorg. 

Det har även hänt så mycket i mitt liv under dom senaste åren som jag vill dela med mig av. Men Jag vill att detta året ska vara ett bra år för mig och det kommer jag att dela med mig av. Jag kommer ibland även att vara väldigt personlig i mina inlägg vilket jag hoppas accepteras. 

Hoppas att alla får ett fanatiskt år och har haft ett fanatiskt 2015! 

Likes

Comments

För att presentera mig kort så heter jag Tintin Holmdahl och är född våren 2000. Jag kommer ifrån en liten by i Södra Skåne vid ystad hållet. Jag är uppväxt med min familj på 5 syskon och en pappa. Vi förlorade våran mamma i tidiga åldrar, 16 Oktober året 2005, pågrund utav Cancer. Vi förlorade även våran Styvmamma 1 Juni året 2014. Detta är ganska färskt, så kommer inte gå in på detaljer utan det kommer komma upp i ett kommande inlägg. Som människa, är jag väldigt estetisk. Jag gillar musik väldigt mycket, Spela instrument, sjunga och framför allt även lyssna. Jag gillar att resa och upptäcka nya saker, även att umgås med min familj och vänner. Här kommer jag att blogga om mina vardagar, ge inspiration, dela med mig utav mina åsikter om saker och ting. Jag har även bloggat sedan lång tid tillbaka och har bytt runt på olika blogg portaler. Min gamla blogg kommer att vara kvar ett tag så ni som vill se uppdateringar sedan året 2013, så kan ni klicka på denna länk www.tintinhoolmdahl.blogg.se

​Kärlek till er alla

Likes

Comments