Header

Nu när jag slutat röka märker jag att jag ligger kvar i sängen och sover längre. Det är som att jag inte har någonting att gå upp för då morgon cigaretterna och morgon kaffet var starten på dagen. jag är rädd även fast jag fått berättat för mig att det är så här kroppen reagerar när man slutar röka, att man är trött för att kroppen måste återhämta sig. Då jag hade en bättre rutin innan så blev rädd att detta är något som kommer att fortsätta då det är jättesvårt att ta sig upp igen.

Ibland känns det som att livet bara susar förbi en utanför fönstret. Jag bor Precis bredvid en skola Så jag kan höra barna leka och skrika, Jag hör klockan som ringer in efter rast. Ibland blir jag helt galen av alla ljud men oftast så blir det något så fint för mig då det Påminner mig om sidan då Man kände sig mer levande.

Efter ca två års tid Väntande på hjälp av psykiatrin och gjorde allt som min ork klarade för att hjälpa mig själv under denna tiden Jag har också fått mycket stöd av nära och kära runt omkring mig. Det känns som att jag alltid varit på väg upp enbart för att jag aldrig gett upp.

Nu är klockan efter 12 och jag ska väll försöka ta mig upp ur sängen och få i mig något att äta. Min tanke Idag var jag äntligen att jag skulle ut och gå men det finns tyvärr dagar jag inte ens klarar av att gå ut utanför dörren så får se hur denna dagen blir för det vet jag aldrig i förväg.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då har man varit på arbetsmarknaden terapi idag och fick reda på att de bara är en gång kvar 😮 så nu är det mycket tankar som snurrar, typ vad kommer efter det? Vad vill jag jobba med som passar mig i dagsläget? Hur fan skall jag våga söka jobb? .. nu är jag sjukskriven för andra gången då jag väntat på hjälp från psykiatrin så jävla länge.. men de löser sig nog inom sin tid.. måste tänka mer på att vara i nuet, jobb hoppas jag löser sig sen.. just nu är måendet i fokus.. 

Ja ja Men idag så träffade jag Elin vi var på stan och köpte alla hjärtans dag present eller jag gjorde det till min kille sen så gick vi ut och gick i fem kilometer sedan så drog vi hem till mig och då piercade vi våra öron eller på varandra. 

Just nu sitter jag hemma i soffan med Erik och Emil och tar det lugnt då Jag är helt slut på kraft idag.

Ha en trevlig helg  


Likes

Comments

​​Efter över 2 års väntade fick man rätt hjälp av psykiatrin då dom är överbelastade och inte har tillräckligt med resurser som behövs för hur många som behöver hjälp. Hur som haver.. nu har iallafall min resa börjat till ett bättre liv då jag börjat gå känslo psykodynamisk terapi eller vad de nu hette. Går även på jobb terapi en gång i veckan. Har även slutat röka efter 10 års rökande, just nu är jag inne på min  8 dag som rökfri, har alltid velat sluta röka men har inte klarat på egen hand och de som hjälpt mig nu är att jag pratar med en på rökavvänjning en och äter champix. Har också börjat äta bättre vilket gör mig så sjukt stolt då jag har en ätstörning. Jag kanske aldrig blir av med varken min ätstörning, adhd, ångest, depression eller paniksyndrom men jag kan iallafall lära mig mycket om de och hur man kan hantera det för att de inte skall påverka mitt liv alldeles för mycket. Mitt mål just nu är bara att må bra och de är något jag längtar efter att göra mer. 

Livet är för kort för att må dåligt hela tiden så detta är en del av min kamp till ett lyckligare liv.

God natt 

Likes

Comments

Hej! här kommer lite bilder från att jag varit med Carina på Tofta och lite, även bilder från när jag och Erik varit i Klinte och fiskat.

Likes

Comments

Igår var jag med Saga, Fredrika och Sanna. Vi var på blå lagunen men bestämde oss snabbt för att åka där ifrån för att det blåste där och var så kallt.

Vi valde då att åka till Slite då både Sanna och Fredrika varit där innan och där skulle det tydligen vara mer vindstilla, vilket det var. Vi var först på stranden ett tag för att bada och sola.

Sedan så gick vi till strand byn för att gå till poolen och käka. Maten var god och vattnet i poolen var varmt. jag valde dock att inte bada för att jag kände mig rätt färdig med det.

Likes

Comments

Fredag: Jag och Erik var vid min vän Måna och drack gott, åt god mat, spelade bläckfläck, pratade och målade :)


Lördag: Jag och Erik var på bio, en rolig sak var att han sa till mig 15 min efter filmen börjat att den hade börjat då jag inte förstod det på grund av att början var så konstig, haha.
Vi kollade på Transformers med 3D glasögon och jag vet inte vad jag tyckte om filmen egentligen, kommer inte ihåg så mycket jag skulle nog skippat det där glas vinet innan haha. Det var iallafall mysigt att gå på bio med Erik och efter bion var vi ute och dansade :) 

Likes

Comments

Hej och välkomna att läsa mitt andra blogginlägg, i detta inlägg kommer jag skriva i rad med bilderna :)

Tjejen på bilden nedan är en vän till mig som heter Alma, i onsdags förra veckan träffades vi och som man ser på bilden så pysslade vi bland annat, vi gjorde en midsommar krans av plastblommor som vi var och köpte på rusta och en secondhand butik.

Så här gjorde jag min midsommarkrans:
Jag tog av stjälken av två blommor jag köpt på rusta (dom med lappar kvar på), jag limmade ihop dom sedan satt jag tyg från ett gammalt klädesplagg jag hade hemma på slutet av varje stjälk och flätade tyget så det skulle bli lite finare.
Sedan började jag sätta blad på stjälken som en grund på det fina för att sedan sätta dit blommor :)

På torsdagen efter Erik slutat jobbet åkte vi ut mot åminne där vi skulle sova i tre nätter och fira midsommar.

Hade några oförglömliga dagar i åminne, det var superkul att få träffa så många fina människor och vänner där.

Men tyvärr så slutade helgen i kaos, där man kom till insikt att i slutet står man där ensam. Folk som man trodde brydde sig var dom som var mest självupptagna. Att folk kan få en att känna sig så misslyckad och ensam.
Inte nog med det så när man går och städar på söndags morgonen i åminne så kommer Erik fram till mig och ber mig komma och med mina ledsna ögon fick man se detta.. någon har alltså sprayat på Eriks föräldrars bil vi fick låna ut till åminne för att kunna dra husvagnen.. Usch för er som gjorde detta, hur kan man vara så dum och förstöra för andra ?!

Till alla godhjärtade människor, ha en fortsatt bra vecka! :)

Likes

Comments

Hej alla stalkers och trogna fans!
nej men skämt åt sido.. detta är mitt första inlägg här på bloggen så tänkte berätta lite om mig själv..
Jag heter Tintin och fyller 20 år i år och bor på gotland, jag har ett förhållande sedan snart tre år tillbaka.
För tillfället är jag sjukskriven på grund av psykisk ohälsa. På dagarna gör jag allt och ingenting. Jag älskar att pyssla,skapa och ta kort så det kommer ni få se mycket av här.
Här kommer några bilder från en utflykt till lummelunda som jag gjorde tillsammans med en vän som heter Lova

tintinhansson blog


Likes

Comments