Header

Efter en lang dag, med mange indtryk kan man ofte være irriteret eller frustreret - særligt over folk eller situationer som du alligevel ikke kan gøre noget ved. I de situationer har jeg 7 yndlings quotes, som minder mig om alt det som jeg ofte bruger energi på, at tænke over - men hvor jeg alligevel altid når frem til, at man bare skal give slip, og leve sit eget liv. Jeg håber, at de måske også kan inspirere eller få dig til, at tænke over nogen ting.

1. "Be kind to unkind people. They need it the most"

2. "I am not what you think I am. You are what you think I am"

3. "Nothing ever goes away until it has taught us what we need to know"

4. "Without rain, nothing grows. Learn to embrace the storms of your life"

5. "You live most of your life inside of your head. Make sure it's a nice place to be"

6. "Learn from everyone: Follow no one"

7. "Be someone you want to be around"


xoxo

Likes

Comments

IIhhh hvor har jeg haft den BEDSTE morgen!

Min veninde og jeg besluttede os i går for, at vi skulle "Vinterbade" her til morgen. Eller hvad man nu kalder det i oktober måned.

Vi vågnede klokken 7 i morges til regnvejr. At skulle cykle på stranden i regnvejr, og hoppe i koldt vand var det sidste vi havde lyst til. Men vi kom op og fik lavet noget kaffe, købt noget morgenmad og tog ellers afsted mod stranden iført vores nattøj.

Vi var begge to vildt skeptiske. Men vi fik vores tøj af, overvundet vores frygt - og hoppede i vandet. Følelsen var SÅ rar! For wooow vi følte os gode! Jeg fik en følelse af, at jeg kunne alt, lidt naivt - men virkelig fedt! Jeg kunne godt gå hen, og blive afhængig af den følelse... Herefter hoppede vi i vores morgenkåber, uldsokker og huer - Derefter spiste vi morgenmad på broen. Det var så hyggeligt!

Der er dog ingen tvivl om, at det var virkelig rart , at komme hjem til et varmt bad - og følelsen nu? - min krop har ikke været så afslappet i lang tid!

xoxo

Likes

Comments