Så bliver det altså heller ikke sundere hehe. Igår fik jeg lyst til noget sødt og gerne noget med chokolade. Men da jeg virkelig prøver at komme min urene hud til livs skulle det være under sunde omstændigheder.

Det resulterede i den her (overraskende) sindsygt lækre, bløde, cremede og sunde brownie. Den er bagt på slum udfra hvad jeg lige havde i skabet men eftersom så mange af jer efterspurgte den, har jeg ridset den op herinde.

Ingredienser:
300 g dadler
3 modne bananer
1 dl mandelmælk/vand
1 dl havregryn
1 dl peanutbutter
4 spsk rå kakaopulver
2 spsk chiafrø
1 spsk olie
1 håndfuld frosne hindbær

Fremgangsmåde:
Dadlerne hakkes i mindre stykker og smides i blenderen sammen med mandelmælken, bananerne og havregrynene. Bagefter hældte jeg det i en skål og kom resten af ingredienserne i, men det kan sagtens mixes i blenderen.
Hæld dejen i en form, og bag ved varmluft 200 C, i ca. 15 min, og lad den stå og køle af.

Den kan sagtens spises efter, men smager helt sikkert bedst dagen efter (sidder med et stykke i skrivende stund 😋).

Eventuel:
Det er en ret basic dej og jeg tænker at jeg vil prøve at lave den igen med chokoladetern, mandler, vanilje, kokos eller kardemomme og kanel. Måske røde kidneybønner for at tilføje dejen noget protein? Man kan eventuel toppe den med fx flormelis, hakket mandler, frysetørret-hindbær eller alverdens andre ting for at gøre den mere insta-venlig.

God lyst!

Ps. Jaaaa jeg toppede lige halvdelen med pålægschokolade... så var jeg helller ikke sundere og der vidste jeg jo heller ikke den var blogger værdig 🙄😂// Tine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments