… men det skal nu ikke stoppe mig i at lave nogen nye igen i år. 

Ej, det er selvfølgelig vigtigt at stoppe op og reflekterer over hvad det er man vil, ens drømme og mål. Men jeg syntes ikke man behøver et årsskifte for at gøre noget godt for sig selv, selvom det nu engang er oplagt. 

Så!

År 2018 skal være året hvor jeg lærer at elske mig selv. Det har jeg aldrig sagt før så det kan kun gå en vej og det er fremad. Livet er for kort til at hade sig selv, og jeg ved det er en sej vej at nå dertil hvor man virkelig tror på sig sig selv og elsker sig selv, men jeg tager det som det kommer og håber jeg er nået bare lidt derhen af inden året udrinder.

Mere generelt vil jeg huske på at elske andre og tilgå dem som jeg møder på min vej med ydmyghed, kærlighed og respekt. Verden trænger til noget kærlighed og det er efterhånden så sørgeligt at bevæge sig ud i gaderne og se, hvordan alle passer dem selv og undgår andre. Jeg er træt af fjendtlighed og negative henseender. Det bringer intet godt med sig. Jeg ved at det kan lyde som et helligt og umuligt foretagende at sætte sig for, men jeg håber jeg kan finde min medmenneskelighed frem og ligge usikkerhed og frygt på hylden.

Jeg vil praktisere glæde og taknemmelighed, for begynder man at se de gode ting sker det pudsigt nok oftest, at flere medfølger.

Jeg vil også gerne have pæne negle. Måske et lidt mere konkret nytårsfortsæt, bevares, men ikke desto mindre skal det være slut at gå rundt med grimme neglerødder og ødelagte negle. Bum.

Derudover vil jeg være bedre til at holde mentalt fri, og gå nogen lange ture med min Ziga og dem jeg holder af. Der er altid tusind ting man skal. Hvis ikke det er skole eller eksaminer er det huslige pligter, arbejde, praktiske gøremål, eller sociale medier der puster en i nakken. Det kan være svært at balancere med, hvis man samtidig ønsker at nyde naturen, familien, kærligheden, lykken og alt det andet som denne smukke verden har at byde på.

Jeg tror på at år 2018 kan været året hvor jeg lærer ovenstående. Selvom det måske er en smule kliché. Jeg glæder mig til et år i kærlighedens tegn, ikke mindst vores forårs-bryllup, men også et år hvor kærlighed generelt skal fylde mere.

Godt nytår! <3

Billedet tog jeg i starten af december i en af Roskildes parker hvor Ziga og jeg tit går tur.

// Tine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments