Lige for tiden er jeg ikke så aktiv på bloggen. Ikke så aktiv som jeg gerne vil være. Det skyldes at jeg er i gang med min eksamen i sundheds- og medicinsk psykologi. Det er super spændene og opgaven har bl.a. taget min mødom inden for kvalitative interviews - super sjovt og nerveprirrende foretagende.

Det får mig også til at undres om den tid og energi jeg ligger i bloggen er god nok. Jeg ved at mange af dem der blogger oftest ligger meget tid af til det, og ønsket om at gøre det er der også, men det må forblive ønske i de perioder hvor studiet og eksaminer fylder lidt mere.

Somme tide tager studiet meget af den tid jeg ellers bruger i den 'digitale verden' fordi jeg i min dagligdag hellere tager af dén tid, end den jeg har med min familie og venner. Det er ikke altid nemt når man vil det hele på den halve tid.

Så pt. underholdes jeg af lange forskningsstudier, lange worddokumenter, lange transskriberinger og kedeligt postevand i kedelige ikeaglas... men det nu heller ikke så tosset, og jeg er heldigvis næsten færdig - og så er der masser af tid til bloggen igen 😜

God weekend!

// Tine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments