​Efter fem veckors slit på praktiken ska det bli riktigt skönt att vara ledig ett par dagar. Dock kommer jag sakna praktiken eftersom att jag trivdes där och fick exempelvis lära mer inom restaurang branchen då jag fick servera de kunder som var på övervåningen i restaurangen samt för de som hade affärsluncher. Inte nog med det, jag fick lära mig mycket om konferens också men det kom jag snabbt fram till att det inte är min grej.  Jag hoppas att ni alla har haft en grym helg! :) 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu när måndagen äntligen är avklarad tänker jag unna mig med lite "kvälls mys" för mig själv. Men snart ska jag försöka sova så att jag orkar upp till praktiken!
hoppas ni alla har haft en trevlig dag :)

Den här katten är så underbar! visst han har sina dåliga stunder då han är stökig men de tillhör, han är ju trots allt kattunge! :) ♥

Likes

Comments

 Min 18 årsdag :) 26/09-15

Nu vill jag spola tiden och uppleva min 18 års dag på nytt. Jag hade det riktigt kul, jag åt ute på restaurang tillsammans med min pappa och farmor, lite senare under dagen åkte jag och älsklingen upp till Sjöbo och käkade tårta och hade det allmänt trevligt. Efter det åkte vi till hotellet (Scandic hotell) och förfestade innan vi gick ut på krogen.

Vi planerade att gå till lilla bränneriet först och sedan till Tonic efter ett tag, så vi gjorde som planerat. Vi gick till lilla bränneriet, satt och tjötade medan vi drack två glas cider och lyssnade till musiken. Efter cirka 1,5 timme gick vi mot Tonic. Det var rätt så dött där så vi valde istället att gå tillbaka till hotellet och festa vidare. Natten blev lång men gud vad kul vi hade! :)

Likes

Comments

​God morgon! började dagen med att försova mig... inte så bra men till slut när jag hade sminkat mig osv hann jag ändå med bussen. Nu sitter jag i skolan och väntar på att få sluta så att jag kan åka hem och vänta ut tiden tills jag ska träffa killen igen <3 Får bara hoppas på att denna dagen blir bra trots vädret! 

Likes

Comments