Hej igen!
Idag ska jag berätta vad jag hat gjort de senaste dagarna..Igår tränade jag fotboll.Jag stog i mål på en cup för ett tag sen jag var inte så bra tyckte jag fast vi kom 2:a men mitt lag tycker jag ska stå men jag vill typ inte,joo de är kul och så men de känns alltid att det är ens egens fel när man släpper in ett mål.Men jag vet iallafall inte riktigt än vi får väll se då.Just nu sitter jag på ett tåg påväg till skolan.Ni som inte visste detta så går jag i skola i Helsingborg.Min skola jag går på heter petersven jag vet att där finns väldigt mkt hat på den skolan men hallå där finns faktiskt levande människor där som faktiskt förstår vad ni säger.Om man har något dum och säga bara hållkäften såfall ingen bryr sig.

Ses imorron då ska jag berätta om min fösta termin och skolavslutningen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så är man i skolan.Denna veckan i min skola är de hälsovecka ni tänker säkert va??vad är de?Det är att man är med sin mentorsgrupp hela sista veckan.I denna veckan i min skola ska vi pynta och fixa man bara kul.Nu ställde min mentor en fråga varför är de viktig att frukt och vatten?!varför är de det.... jo min vän de sla jag säga dig vi har ju utvecklas under flera tusen år. I förr i tiden så hade de inte så mycket att välja på då hade man kanske inte godis/kött kunde man inte jaga varenda dag. För skillnaden från idag lever vi rätts så bra...

Likes

Comments

Du var så äkta till den dagen du svek mig.Man kunde berätta allt till dig och du berättade allt till mig.Vi hade våra fantastiska dagar tillsammans tills den här dagen kom. Jag visste inte att  du var en sån person sen idag.Du är så fakking falsk så du vet om du läser detta hoppas du tar åt dig..du vet vem du är.Du gick och strula med mitt ex som har snackat skit om mig som tillexempel "mun herpez " nej de tyvärr inte sant. Ska jag och strula med dit ex så du vet hur de känns...tycker du de..Sen säger din kompis att jag fake för jag inte kan acceptera att du har strulat med han när han gjort som han har gjort...känn dig ut pekad.Bara så du vet just nu står jag på kanten igen.Lycka till med han men kom inte till mig mer iallafall.

Likes

Comments

Heej!
Idag ska jag skriva om mig själv jag föddes 27 september 2001.Jag var ett ganska sött barn 👶 tror jag. När jag var liten så var jag utomlands väldigt ofta.Vi åkte till olika ställen tillexempel Spanien i mallorca.Jag var där senast detta året.Jag tycker där är jättefint havet alla hotellen.Nu kommer jag hoppa väldigt mycket fram i tiden. När jag var 13 så skulle jag byta skola för min skola la sig ner.Så jag sökte till en ny skola i min nya skola så gick det runt massa rykten om mig och allt men sen när jag kom in i klassen så älskar jag verkligen den.

hejdå 👋

Likes

Comments