Shiit,har varit sjukt trött idag och har mest slappat hela dagen. Blev fett sugen på lösgodis men hade bah 14 kr så det blev inte så mycket haha,fett seg dag. Nu på kvällen så valde jag att fixa mig lite,o sedan åt familjen middag tillsammans. Asmysigt! Nu har jag nyss badat badtunna o det var riktigt skönt! Senare ska jag o familjen sitta ute hela kvällen. Goals jaavet. Imorgon är ju nationaldagen så tänkte fixa mig lite extra faktiskt. Funderar på att göra ett inlägg på det. Det skulle la vara något?
Puss o kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeeej!
Shiit,det var skit längesen jag bloggade. Egentligen så vet jag faktiskt inte varför jag inte har gjort det,har väl inte bah haft lust. Men nu blev jag fett taggad på att blogga igen. Senaste inlägget var ju när jag var inlagd på avdelningen. Sen dess har jag väl mått lite sådär. Det vänder väldigt mycket. Denna helgen har iallafall varit bra! Jag var i Mölndal med min mamma o min syster. Idag har det regnat hela dagen så jag valde att tända lite ljus o ta det lite lugnt bara. Ikväll ska jag faktiskt bada badtunna. Taggaaaaa! Jag ska försöka börja blogga oftare nu,så detta inlägget var la inte jätteintressant men vill bah uppdatera att jag lever haha.
Puss o kram

Likes

Comments

Hejj!
Faan,var så taggad på att blogga men blev nyss inlagd på sjukhus,så kanske inte blir så mycket uppdatering ):
Blev inlagd igår och kommer nog vara här till måndag eller längre. På måndag så ska jag börja i mellanvård i 3 veckor oxå,är lite nervös men det kommer nog gå bra!
Mamma är ju här med mig på sjukhuset,så är inte helt ensam iallafall.
Kraam<33

Likes

Comments

Heej!
Detta är mitt första inlägg och jag är jättetaggad på att blogga. I detta inlägget tänkte jag bara berätta lite om mig själv,och även förklara lite om min psykiska ohälsa. Jag tycker om att skriva,och vara kreativ tex måla,hålla på med smink,baka osv. Tycker det även är kul att spela piano! Egentligen låter det som ett ganska vanligt liv för en tonåring,men pågrund av min depression som jag fick när jag gick i 4an 2013 så har det blivit ett sjukt jobbigt liv för en 13åring. I 4an började jag gå hos bup. Jag var väldigt blyg och hade inte så många vänner. I 5an var det ganska bra,gick fortfarande hos bup men hade mycket fler vänner och trivdes jättebra i skolan. Så dom första två åren vad ganska lugna men i 6an så började jag må sjukt dåligt. Jag började skada mig själv på olika sätt,och hade grova självmordstankar tankar. Hösten i 6an så blev jag inlagd på ett behandlingshem. Var bara inlagd där en vecka,men efter det så gick jag inte så mycket i skolan.
När jag började sjuan så kändes det ganska bra,och trodde min depression hade börjat försvinna! Men till hösten i 7an så började jag må dåligt igen. Återigen blev jag inlagd,började skada mig,skolkade mycket och sket helt enkelt i skolan. Som jag skrev innan,så går jag inte i skolan nu så det kan bli ganska långtråkigt att bara sitta hemma under dagarna. Så valde att starta denna bloggen! Hoppas ni tycker jag låter som en intressant person hah.
Kraam

Likes

Comments