Hejsan!
Idag så ska jag visa en till sak som jag har handlat när jag var i England. Det är dessa lösnaglar dom är från Primark och dom kostar 12kr styck. Man får med lim och jag har på mig ett par just nu! Det är dom gröna som jag har på mig. Jag älskar dom för även fast dom är så billiga så är det bra kvalite.
Man kan väl även kalla det dagens tips antar jag men jag gillar faktiskt att ha lösnaglar. Men för att ha det så behöver man tiden att hålla på med dom.
1 timme att sätta på dom. sedan kanske en kvart varje dag för att ex sätta fast dom som lossnat eller fila någon som har gått sönder. Nu känner jag att jag tappade bort mig lite. Haha!
Men imorn så kommer nästa haul!
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Idag så blir det den första av cirka åtta delar på min London haul och då köpte jag 6st Batiste torrschampon. Men dom var jättebilliga cirka 15kr styck. Jag älskar dom men jag tycker personligen att dom är jättedyra i Sverige. Det var därför jag köpte dom borta i England min favorit är antingen den blåa (cool & crisp fresh) eller den i leopard mönster (sassy & daring wild) Men det var det. Nästa del kommer antingen ikväll eller på morgonen imorgon.
❤️

Likes

Comments

Hejsan allesammans det var längesedan varför?
Jo för jag har varit i England i två veckor och såklart så shoppade jag! Men videon som jag isånnafall skulle ha gjort skulle bli minst 20 minuter lång så det blir mobil shopping istället alltså att jag kommer ta bild på det jag köpte och sedan lägga upp det helt enkelt så håll er uppdaterade måste bara ta bilderna och sedan så kommer priser och så upp
❤️

  • Jag

Likes

Comments
Godmorgon! 

Det var så längesedan jag gjorde ett sånt här inlägg men nu kör vi igång!

Idag så tipsar jag om isadoras candy crush nagellack. Det ända som behövs är max två lager det torkar super snabbt. Det känns som socker på naglarna! Föresten glöm absolut inte att detta är ett matt nagellack då behövs det inget topcoat.

Tips på nagellack:

130- Pool crush:http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

108- Wine crush:http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

126- Sky crush:http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

131- Lemon soda: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-na...

135- Cotton candy:http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crushnail...

133- Macaron: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

128- Ocean crush: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

106- Pink crush: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

132- Peach nectar: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

122- Love crush: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

134- Bon bon: http://www.lyko.se/isadora/isadora-sugar-crush-nai...

Likes

CommentsDagens outfit dåra!

                                                          

Tröja:

Kappahl

 

Shorts:

Kappahl


Hår:

Messy bun


Accessoarer:

Örhängen-h&m

Likes

Comments

Kära dagbok nu sitter jag på tåget som är påväg till farmor. Tror att det är en halvtimme kvar tills jag är framme. Farmor och min kusin Gry kommer stå på perrongen och vänta :) Jaja saknar dom jättemycket. Har inte kramat Gry på jätte länge. Vi ses snart när jag är hemma hos farmor kramar. Oj jag glömde nästan.
Glad påsk!!
<3


Likes

Comments

Hej glad påsk!

Jag vet inte om det är påsk tror det är imorgon. Jag håller i alla fall inte koll på sånt där. Jag fick påskpresenter idag. Ett baby lips i Cherry me. Det orangea med röd text på bilden här nedanför. Jag fick även en Victoria Secret body mist i Aqua kiss. som är i doften: Regnkysst fressia och tusensköna 😊 Den luktar väldigt gott. Den är väldigt fräsch med en touch av kvinnlighet i sig. Den luktar skitgott i alla fall. Ursäkta språket men man ska ju inte ljuga eller?

Var det något mer jag skulle säga aa just det. Jag ska vara hos farmor hela helgen så kanske är inaktiv på blggen. Vilket jag varit i en vecka nu men jag har ju i alla fall gjort videos. Så inget mer med det. Föresten vi har gömt två påskägg idag till mamma när hon kommer hem senare hoppas hon blir glad.

vi ses snart!

💓

Likes

Comments

Kära dagbok idag så har jag sovit och mest varit jättetrött. Det finns egentligen inte mycket att säga om dagen. Har ätit en semla :) men short uppdate. Vem vet imorn kanske jag gör en video jag ska vara med vicke efter skolan också men vi ses!<>

Likes

Comments